GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή σου κύριε ΔΗΜΑΡ!!!

“Θέλει η που…α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει” λέει ο θυμόσοφος λαός μας και έχει απόλυτο δίκαιο και στην ρήση και στο υπονοούμενο ...

“Θέλει η που…α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει” λέει ο θυμόσοφος λαός μας και έχει απόλυτο δίκαιο και στην ρήση και στο υπονοούμενο
Λάζαρος Ελευθεριάδης 
“Θέλει η που…α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει” λέει ο θυμόσοφος λαός μας και έχει απόλυτο δίκαιο και στην ρήση και στο υπονοούμενο.
Αναφερόμενος προσωπικά στον κ. Φ. Κουβέλη και στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία και ενημέρωσε χθες το βράδυ για τις τελευταίες εξελίξεις, ο “εραστής του σκανδιναβικού μοντέλου”, κ. Στουρνάρας τους κάλεσε να στηρίξουν το πακέτο των “εργασιακών”, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και να καταθέσει το “πακέτο” των μέτρων στη Βουλή τις επόμενες ημέρες, ενώ συγχρόνως εξέφρασε την ελπίδα πως όλοι οι βουλευτές των κομμάτων τα οποία συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό θα πρέπει να στηρίξουν τα μέτρα στη ψηφοφορία στην Βουλή.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, η αντιπρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς, και η οποία φέρεται να κερδίζει έδαφος, είναι να “κατέβει” στην βουλή το πακέτο με μία παράγραφο, η οποία θα μεταθέτει τις αλλαγές στα εργασιακά για έξι μήνες, μετά υπό μορφή ρήτρας (σ.σ. Τιμωρίας εννοεί) και εάν δεν βρεθούν μέχρι τότε τα απαιτούμενα από την τρόικα έσοδα με άλλα ισοδύναμα μέτρα, τότε να εφαρμοστούν σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια (εννοούν τα μέτρα τα οποία αφορούν τα εγασιακά).
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, σύμφωνα με το Μαξίμου, απορρίπτοντας το αίτημα της ΔΗΜΑΡ να κατατεθεί σε περισσότερα άρθρα, με την αιτιολογία ότι η συζήτηση θα δημιουργούσε περισσότερες εντάσεις και διαρροές τόσο στους βουλευτές της συμπολίτευσης όσο και στην κοινή γνώμη.!!!
Ο κ. Φώτης Κουβέλης, ο οποίος όμως έχει ήδη δεσμευτεί δημόσια με τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις του περί του αντιθέτου, αναζητά εναγωνίως διέξοδο στην πολιτική την οποίαν έως σήμερα στήριζε αναφανδόν.
Στη Ν.Δ. θεωρούν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες οι πιέσεις λόγω των γεγονότων προς το κόμμα του κ. Φ. Κουβέλη θα αυξηθούν και εκτιμούν ότι τελικά θα μεταβάλει στάση προκειμένου να μη διακινδυνεύσει την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. και την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.
Παρούσα και η μόνιμη επωδός-καραμέλα του κινδύνου εξόδου της χώρας απο την Ευρωζώνη.
Αυτό το οποίο όμως δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση, είναι η απαίτηση των πιστωτών, να ψηφιστούν τα μέτρα όχι απλά με πλειοψηφία στη Βουλή, αλλά από όλους τους κυβερνητικούς εταίρους.
Τό ΔΝΤ δηλώνει σήμερα στην αναφορά του στην τελευταία έκθεσή του ότι το Ελληνικό Δημόσιο χρέος δέν είναι βιόσιμο, πράγμα το οποίο επιφέρει την διακοπή χρηματοδότησης του Ελληνικού χρέους απο το Ταμείο.
Πού οδηγεί αυτή η στάση του ΔΝΤ, μήπως στην επόμενη αναδιάρθρωση (haircut) ;;;
Η Δημοκρατική Αριστερά διαμηνύει προς το Μέγαρο Μαξίμου πως δεν μπορεί να κάνει αποδεκτό ένα νομοσχέδιο με ένα άρθρο (σ.σ. αυτό την ενόχλησε, το ένα αρθρο και όχι το τι περιλαμβάνει αυτο το άρθρο !!!), ωστόσο προσθέτει πως δεν θα το καταψηφίσει, αλλά θα “συστήσει” στον κάθε βουλευτή της να δηλώσει «παρών». Όπως λέμε παρίσταται ώς διακοσμητική “γλάστρα” άς πούμε.
Διαβάστε την ανακοίνωσή της, “Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ επιμένει ομόφωνα και σταθερά στην άρνησή της να αποδεχτεί τις προτάσεις της τρόικας για τις εργασιακές σχέσεις. Απευθυνόμαστε στους Ευρωπαίους εταίρους και τους καλούμε να αποσύρουν τις αξιώσεις που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων της χώρας μας”.
Οι τοκογλύφοι πιστωτές μας πάντως δίνουν μια τριήμερη προθεσμία ώστε να καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις εντός της κυβερνητικής συμμαχίας και να πάρουν όλα τον δρόμο πρός την Βουλή, ενώ την Τετάρτη θα συγκλιθεί η έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, δηλαδή το Eurogroup, ώστε να υπάρξει απόφαση ουσιαστικά προέγκρισης ή όχι, της καταβολής της δόσης.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτη Κουβέλη είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει για τα “εργασιακά”.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος, ώς έχων ανάλογον πολιτικόν “βάρος”, προσπάθησε να πείσει τον κ. Κουβέλη να άρει τις αντιρρήσεις του για να προχωρήσει η διαδικασία με την Τρόικα.
Την Τρόικα να προσπαθείσετε να πείσετε κύριε Βενιζέλο, ώς υπάλληλος των ξένων αφεντάδων που είστε, όχι τούς Έλληνες “ραγιάδες”.
Αντί να ζητήσετε πολιτική διαπραγμάτευση με τούς πιστωτές μας, όπως μια Σύνοδο Κορυφής για το ελληνικό χρέος, προχωράτε σε συμφωνία ντροπής και υποταγής με την Τρόικα.!!! `Εχετε απωλέσει τον στόχο του ρόλου σας.
Μήπως είναι καιρός να “πάτε” σπίτι σας ;;; αρκετό κακό κάνατε στον τόπο. Δυστυχώς !!!
Παραμένουν βέβαια κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το ύψος του κατώτατου μισθού, το φορολογικό νομοσχέδιο, τίς απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κτλ για τα οποία ο κ. Βενιζέλος ώς “σοσιαληστής” και “άρχων” συμφωνεί απολύτως.
Δέν υπηρετείτε το ρηθέν του Πιττακού “Άρχων κόσμει σαυτόν”, το αντίθετο θα έλεγα.
Επι αυτών ο κ. ΔΗΜΑΡ και οι παρ’αυτώ, το μόνον το οποίο έχουν να προτείνουν είναι να μετατεθούν για ένα εξάμηνο η ισχύς των εργασιακών μέτρων και εάν έως τότε δεν βρεθούν “ισοδύναμα” μέτρα να εφαρμοστούν τα προτεινόμενα.
Κατά τα άλλα θα ψηφίσουν “παρών”.Δέν τολμούν να “θίξουν” την συγκυβέρνηση, τί δεσμεύσεις έχετε αναλάβει κ. Φανούριε ;;;
Η υποκρισία και ο παλαιοκομματισμός στο απώγειό τους, δηλαδή άς μεταφερθούν χρονικά τα μέτρα και μέχρι τότε βλέπουμε, δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβεί μέσα στο εξάμηνο, μπορεί να “πέσει” η κυβέρνηση, μπορεί οι Ελληνες να μήν θυμούνται ύστερα απο ένα εξάμηνο, μπορεί να μην υπάρχει ΔΗΜΑΡ, και άλλα πολλά “μπορεί”.
Τώρα, ποιός θα “πληρώσει” αυτά τα μέτρα, είτε τώρα, είτε ύστερα απο ένα εξάμηνο ουδόλως ενοχλεί ή προβληματίζει τον κ. ΔΗΜΑΡ, τον ενδιαφέρει να αποφύγει να χρεωθεί την απόλυτη σύμπραξή του με τον νεοφιλελευθερισμό, να κρύψει την αναγόρευσή του σε “ορντινάντσα” της κατοχικής Τρόικας, τον ενδιαφέρει να φορά “κουκούλα”, έχει κατ’αυτόν τον τρόπο ήσυχη την προσβεβλημένη απαξιωμένη δουλική αξιοπρέπειά του.
Την λέξη “Ραγιάς” (Αραβικής προέλευσης, εκ του ράγι=κοπάδι) την χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Τουρκίας. Η σημασία της λέξης ήταν περιφρονητική και είχε την έννοια του σκλάβου.
Η πλειοψηφία των ραγιάδων ήταν Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι και Φράγκοι.
Είχαν ελάχιστα δικαιώματα, τους απαγορευόταν να έχουν τις συνήθειες των Τούρκων σ` ό,τι αφορά το ντύσιμο, την κατοικία κ.λ.π. και ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους Τούρκους και να καταβάλλουν κεφαλικό φόρο, το λεγόμενο “χαράτσι”.
Μέχρι το 1632 οι ραγιάδες υπόκεινταν και στο φοβερό “φόρο αίματος”, το παιδομάζωμα.
Το να είσαι “ραγιάς” για κάποιους τελικά είναι ιδεολογία, γιατί μπροστά στη δική τους εξυπηρέτηση των στενών κομματικών τους συμφερόντων, είναι έτοιμοι να καταπατήσουν κάθε έννοια δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και ισονομίας.
ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ…
Έγραφα τον Ιούλιο του 2012 σε άρθρο μου με τίτλο “Κρίμα κύριε Κουβέλη” ευελπιστώντας ότι έστω την τελευταία στιγμή θα αντιλαμβανόσασταν την ποιότητα της εντολής των αριστερών οι οποίοι σας εψήφισαν.
Έγραφα λοιπόν τότε ότι “Παρότι κάποιοι κρατούσαν επιφυλάξεις για τον ρόλο τον οποίον σας επιφύλασσαν οι “ιδιοκτήτες” αυτής της χώρας(σ.σ. σήμερα δικαιώνονται πλήρως), όπως και οι “σπόνσορες” αυτού του εγχειρήματος, εσείς προχωρήσατε στην συμμετοχή σας στην συγκυβέρνηση δίνοντας άπλετο πολιτικό άλλοθι στην κατοχή της χώρας.
Τώρα εάν με το όρο “απαγκίστρωση” εννοούσατε την δια βίου “κουβέντα” δια να προσδιορίσετε τούς όρους και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα γίνει αυτή η “απαγκίστρωση”, και συγχρόνως την συμμετοχή σας στην διαχείριση της εξουσίας, δηλαδή την κυβέρνηση, παρέχοντας άπλετο “πολιτικό άλλοθι” στην μνημονιακή λογική, τότε λυπάμαι, διότι για μια ακόμη φορά νοιώθω προδομένος από το πολιτικό σύστημα και τούς “επιδέξιους” χειριστές του.
Όταν λέγατε “απαγκίστρωση” απο το μνημόνιο αυτό εννοούσατε, την μεταφορά της χώρας στον “εργασιακό μεσαίωνα”;;;
Από ποιούς και απο τί να απαγκιστρωθούμε κύριε ΔΗΜΑΡ, μήπως εννοούσατε να απαγκιστρωθούμε απο τα κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα, να επιστρέψουμε ώς χώρα με βιοτικό επίπεδο στο 1940, και την παράδοση άνευ όρων των εργαζομένων στο κεφάλαιο του οποίου πιστός υπηρέτης πλέον απροκάλυπτα είστε ;;;
Πιστεύετε ότι υπηρετείτε την ελευθερία, την ισότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη, όταν συμμετέχετε σε μία κυβέρνηση, η οποία σαρώνει το κοινωνικό κράτος, καταργεί κάθε έννοια κοινωνικής αλληλεγγύης, και αντιπαρέρχεται κάθε τί το οποίο είναι αντίθετο στους κανόνες της παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλελευθερισμού, όταν ξεπουλά περιουσία του Έλληνα εργαζόμενου ;;;
Σε τί διαφέρετε απο το “λεφτά υπάρχουν”, την απόλυτη εξαπάτησηση του Έλληνα πολίτη, είτε αριστερού είτε δεξιού.
Πώς αυτοπροσδιορίζεστε σήμερα τέλος πάντων, ποιόν “ρόλο” επιφυλάσσεται δια τον εαυτόν σας, ώς ένας ηγέτης, ή ένας επικεφαλής κόμματος ο οποίος θα ενδιαφέρεται για τους μικρούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι, λόγω της φτώχειας, αναγκάζονται να εκποιούν τη μικρή τους περιουσία;
Ώς ένας ηγέτης ή επικεφαλής ενός κόμματος το οποίο θα αναγκάσει τις τράπεζες να επιστρέψουν όλες τις κατασχέσεις των πρώτων κατοικιών ή μικρών χωραφιών και μάλιστα να πληρώσουν στο δημόσιο ότι του χρωστούν απο τίς περιβόητες “ανακεφαλαιοποιήσεις” δηλαδή την ενίσχυσή τους με χρήματα του Έλληνα πολίτη, ως ποινή για την αξία των σπιτιών ή των χωραφιών τα οποία κατέσχεσαν;
Μεταφέρετε τούς εργαζομένους στον “μεσαίωνα”, στίς εργασιακές σχέσεις οι οποίες ίσχυαν στα φέουδα με τούς “ευγενείς” φεουδάρχες να έχουν πλήρη εξουσία επι ζωής και θανάτου των εργαζομένων.
Στην ιδρυτική σας διακήρυξή σας αναφέρετε, “Είμαστε η Αριστερά που διακηρύσσει ότι ο νέος αριστερός μεταρρυθμισμός έχει νόημα και γόνιμες προοπτικές μόνον όταν επιχειρείται σε κάθε βήμα με τη συμμετοχή, την πάλη και τον έλεγχο των εργαζομένων, όταν οι συγκεκριμένες λύσεις και πολιτικές που προωθεί εμπνέονται και χαρακτηρίζονται από τις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της οικολογίας.
Όταν δηλαδή υπηρετούν την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη, όταν έχουν διαρθρωτικό χαρακτήρα, όταν είναι συμβατές με την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, όταν εγγράφονται στη λογική της αειφορίας και της πράσινης-οικολογικής ανασυγκρότησης της οικονομίας.”
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡ ;;;
Διαφορετικά εξαπατάτε την αριστερά, ευνοώντας μερικά “λαμόγια” του κύκλου σας, τα οποία θα γίνουν πλούσιοι απο την “αριστερή” σας συνοδοιπορεία.
Παραιτηθείτε, κάνετε μεγαλύτερο κακό από ότι μπορείτε να φανταστείτε, διαπαιδαγωγήτε πολιτικά τον Έλληνα πολίτη με πλαστά νοήματα-μηνύματα, τον κάνετε πολιτικά “ΡΑΓΙΑ”.
aegeantimes.gr
filologos10.wordpress.com

3 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ !

    ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 31 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 14 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ! ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΌΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ____________________ __________ //
    Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να αποκαλυφθούν οι διαπλεκόμενοι ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΙ...

    Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στην φερόμενη σαν λίστα Λανγκάρντ και καταλαβαίνει περί τι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ πρόκειται...

    Εντελώς "τυχαία" οι σημαιοφόροι της ..."Αντίστασης" στους "Ναζί" που μας επέβαλαν "τοποτηρητές"
    οι δανειστές μας , είναι οι πιο "ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ" αντι- ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ...

    Εντελώς "τυχαία" όλοι αυτοί οι τύποι θέλουν να διώξουμε τους "κακούς" ξένους που μας ζητούν να ΜΗΝ πληρώνουμε με τους ΦΟΡΟΥΣ μας τρελά ποσά για :Συνδικαλιστές (Των ΔΕΚΟ κυρίως εννοείται...)
    -"Άγαμες" Θυγατέρες (βρε δεν πάνε να...)
    -Τριπλές και τετραπλές συντάξεις σε πολιτικούς που με το που αναλαμβάνουν κάτι στο δημόσιο αυτόματα γίνονται και ΠΛΟΥΣΙΟΙ
    και λοιπά και λοιπά...

    Όλοι αυτοί οι "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ " έβγαλαν τα λεφτά τους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και περιμένουν...

    Περιμένουν να πείσει ο "φράγκας" τους κουτογραγκους Έλληνες να "επαναστατήσουν" και να έρθουν πίσω με τα μισά λεφτά να πάρουν ΤΡΕΛΕΣ περιουσίες...

    Να τους ΧΑΙΡΕΣΤΕ...
    _____________________________ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση