GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα της Άννας Βίσση χθες: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Άσχημη κατάληξη είχαν τα γέλια και οι χαρές της πρεμιέρας στο LAV @ Kentro Athinon. λίγο μετά της 04.40 τα ξημερώματα, όταν η επιτυχημένη...

sok stin premiera tis an vissi epese apo ti skini kai metaferthike sto nosokomeio 1 315x236 300x224 Πρεμιέρα της Άννας Βίσση χθες: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!Άσχημη κατάληξη είχαν τα γέλια και οι χαρές της πρεμιέρας στο LAV @ Kentro Athinon. λίγο μετά της 04.40 τα ξημερώματα, όταν η επιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, προκειμένου να ερμηνεύσει παλαιές αλλά και νέες της επιτυχίες και συγκεκριμένα τη στιγμή που έλεγε το “Everything I am”, άνοιξε η περιστρεφόμενη σκηνή κι έπεσε σε βάθος.
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας που βρισκόταν στην πρεμιέρα περιγράφει στο TLIFE λεπτό προς λεπτό όλο το περιστατικό που συνέβη και οδήγησε την γνωστή ερμηνεύτρια εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
“Ήταν στο τρίτο πρόγραμμα του μαγαζιού γύρω στις 5 παρά τα ξημερώματα, όταν αρχίζει να παίζει μουσική της Eurovision και βγήκαν οι συνεργάτες της από την μπάντα στη σκηνή και τραγούδησαν το “Hard Rock Hallelujah” που είχε κάνει μεγάλο ντόρο στην Ελλάδα. Μόλις τελείωσε η ερμηνεία του τραγουδιού που είχε σαφώς μια αυτοσαρκαστική διάθεση, εμφανίστηκε ψηλά στη σκηνή η Άννα Βίσση φορώντας το φόρεμα που είχε βάλει στην Eurovision και ξεκίνησε η μουσική για το “Everything I am”. Μόλις λέει την πρώτη λέξη και πάει να ερμηνεύσει το κομμάτι, ανοίγει η σκηνή κάτω από τα πόδια της, κάτι σαν καταπακτή και εξαφανίζεται. Μάλλον έπεσε πάνω στον ντράμερ.”, περιγράφει χαρακτηριστικά
Ο κόσμος έπαθε σοκ από το περιστατικό. Κάποιοι αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για τρικ και επειδή στην έναρξη είχε εξαφανιστεί με παρόμοιο τρόπο. Αλλά αμέσως έπεσε η κουρτίνα της σκηνής για κάποια λεπτά είχε μουσική. “Έπεσαν οι κουρτίνες της σκηνής και άρχισε να παίζει μουσική. Ο κόσμος αποχώρησε σιγά σιγά και όλοι βγήκαν έξω. Λίγο αργότερα ήρθε ασθενοφόρο του Υγεία και την πήρε. Ο κόσμος και οι θαυμαστές της της φώναζαν “Κουράγιο” και την χειροκροτούσαν”.
Ακόμη, ο δημοσιογράφος Art A που βρισκόταν στο κέντρο έγραψε εκείνη τη στιγμή: “ΣΟΚ!!! Ενώ τραγουδούσε η Βίσση το “Everything i am” κατά λάθος άνοιξε η σκηνή και έπεσε από μεγάλη απόσταση! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!”
Η Άννα Βίσση συνήλθε μετά από 15 λεπτά περίπου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του νοσοκομείου η Άννα Βίσση είναι πολύ καλύτερα και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.
Η τραγουδίστρια είχε γράψει στο twitter της πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα: “All u need is Love !! Πάμε για LAV αγαπημένοι μου…δεν έχω άγχος γιατί με φτιάχνετε πρώτα εσείς και μετά ακολουθώ … Καλή μας πρεμιέρα !”
Δυστυχώς δεν όμως δεν ήταν μια καλή πρεμιέρα γιατί αυτό το τεχνικό λάθος θα μπορούσε να της στοιχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση