GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικό μαχητικό αναχαίτισε συριακό ελικόπτερο

Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος καταδίωξε και απομάκρυνε συριακό ελικόπτερο που είχε πλησιάσει στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, ανέφ...

Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος καταδίωξε και απομάκρυνε συριακό ελικόπτερο που είχε πλησιάσει στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, ανέφερε τούρκος αξιωματούχος στο Reuters.
«Το μαχητικό αεροσκάφος απογειώθηκε από το Ντιγιάρμπακιρ αφού ο συριακός στρατός έστειλε ένα ελικόπτερο να βομβαρδίσει τη συριακή κοινότητα Αζμαρίν, η οποία έχει πέσει στα χέρια των σύρων ανταρτών», εξήγησε ο αξιωματούχος.
Τους τελευταίους μήνες η τουρκική πολεμική αεροπορία έχει πραγματοποιήσει πολλές επιχειρήσεις εναντίον ελικοπτέρων του συριακού στρατού εάν πλησιάζουν υπερβολικά στα σύνορά της χώρας.
Το τελευταίο επεισόδιο συμβαίνει σε μια περίοδο που η ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών έχει κορυφωθεί, μετά και την αναχαίτιση ενός πολιτικού αεροσκάφος που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μόσχα-Δαμασκός.
Το αεροπλάνο αυτό υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στην Άγκυρα και μετά τον έλεγχο που έγινε σ’ αυτό ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι μετέφερε πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό στο συριακό καθεστώς.

1 σχόλιο

  1. Από αυτά που φαίνονται μέσα από τις δημοσκοπήσεις και όσα διαρρέουν στα ΜΜΕ.

    Τεράστια φθορά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που καταποντίζονται εκλογικά, ενώ φαίνεται να μη χάνει τόσο η ΝΔ και ο Σαμαράς. Ουσιαστικά καταπίνει τους δύο άλλους συνεταίρους της κυβέρνησης !!!

    Ενισχύονται οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α, πριν ακόμα ανακοινωθούν τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ!

    Όταν ψηφιστούν τα μέτρα, η ΝΔ θα καθαρίσει ανεπιθύμητους υπουργούς και βουλευτές !

    Τα μέτρα που θα προκαλέσουν τεράστιες ρωγμές στο εκλογικό σώμα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι :

    α) Η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά
    β) Η ουσιαστική κατάργηση τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων
    γ) Η κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας
    δ) Η αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα, στις εξετάσεις και η αδυναμία εύρεσης γιατρών του ΕΟΠΠΥ
    ε) Η νέα επιδρομή στα ακίνητα ( σπίτια, μαγαζιά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια ) με μείωση αφορολογήτου

    Ουσιαστικά θα σημάνουν το τέλος των 3 κομμάτων και τη μαζική αποχώρηση χιλιάδων μελών, νέων, συνδικαλιστών προς άλλες πολιτικές παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση