GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις ανήλικοι στο νοσοκομείο από χρήση αλκοόλ στη Ρόδο!

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι όλο και περισσότερα ανήλικα παιδιά στη Ρόδο αναζητούν στο αλκοόλ διέξοδο από τα προσωπικά και ...


Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι όλο και περισσότερα ανήλικα παιδιά στη Ρόδο αναζητούν στο αλκοόλ διέξοδο από τα προσωπικά και όχι μόνο προβλήματά τους! Μόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο, τρεις ανήλικοι μαθητές διακομίστηκαν σε άθλια κατάσταση στα εξωτερικά ιατρεία του Περιφερειακού νοσοκομείου του νησιού!
Και τα τρία παιδιά παρουσίαζαν έντονα συμπτώματα μέθης, αλλά προέρχονταν από διαφορετικές περιοχές της! Το ένα από αυτά ήταν ένα 14χρονο κορίτσι που έχασε τις αισθήσεις της ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε ένα μπαρ στην Παλιά Πόλη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!
Σε όλες τις περιπτώσεις όπως αναφέρει το protothema.gr, οι γιατροί που αντιμετώπισαν τα περιστατικά ενημέρωσαν τις οικογένειες των ανηλίκων, αλλά και την Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων οι οποίοι σέρβιραν παράνομα οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικους.
Το πρόβλημα παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις την καλοκαιρινή περίοδο, όπου σχεδόν καθημερινά διακομίζονται ανήλικα παιδιά υπό την επήρεια αλκοόλ στο νοσοκομείο της Ρόδου!

3 σχόλια

  1. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ 3%, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ !

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ !

    ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΗΧΗΡΗ ΠΤΩΣΗ, ΕΝΩ Η Χ.Α , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 15 %, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ !
    ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΤΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TIΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση