GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο Άρσεναλ θέλει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν...

Στο διάστημα που ο Ιβάν Σαββίδης κρατά τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον όλων στράφηκε γύρω από την επιχειρηματική ιδιότητά...

Στο διάστημα που ο Ιβάν Σαββίδης κρατά τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον όλων στράφηκε γύρω από την επιχειρηματική ιδιότητά του και την οικονομική ισχύ την οποία προσδίδει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Λίγοι έδωσαν βαρύτητα στο γεγονός πώς ο Σαββίδης είναι και ένας άνθρωπος μπασμένος εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο, επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της μεγάλης ομάδας του Ροστόφ, σύμφωνα με το sport24.gr
Ως εκ τούτου, έχει συγκεκριμένες ιδέες για το ποδόσφαιρο, τις οποίες θέλει να εφαρμόσει και στον ΠΑΟΚ. Όπως έχει εκμυστηρευθεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του και συνομιλητές του από την οικογένεια του ΠΑΟΚ το πρότυπο ομάδας για εκείνον είναι η Άρσεναλ.
Ομάδα που παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, στηριγμένη σε παιδιά των ακαδημιών και του τεράστιπου δίκτυου σκάουτινγκ που διαθέτει, με άριστες εγκαταστάσεις, πανέμορφο γήπεδο, πωλήσεις που της φέρνουν επιπλέον έσοδα και ανάπτυξη και, το κυριότερο, όλα αυτά τα συνδυάζει με πετυχημένες πορείες στην Αγγλία, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Σαββίδης δεν κρύβει ότι ένα παρόμοιο μοντέλο θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ, στο οποίο, βέβαια, θέλει να προσθέσει και την τρέλα του να δει μία ομάδα σχεδόν αμιγώς ελληνική, όπως συνέβαινε με τον ΠΑΟΚ της χρυσής δεκαετίας του ’70.
Φυσικά, ο «Δικέφαλος» χρειάζεται να διανύσει κεγάλη απόσταση για να προσεγγίσει τα επίπεδα της λονδρέζικης ομάδας, ωστόσο γνωρίζει πλέον ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει και έχει έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να τραβήξει μπροστά.
kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση