GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα γίνει… της εξαήμερης εργασίας»

«Είναι αδιανόητο το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήν...

«Είναι αδιανόητο το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, με αφορμή την συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με την τρόικα για τις αλλαγές στα εργασιακά.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαϊκάλη:
«Προ ολίγου έληξε η συνάντηση της Τρόικα με τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση. Εφόσον η κυβέρνηση δεν αντέχει να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για την πορεία των συνομιλιών, θα το κάνουμε εμείς.
«Η ελληνική πλευρά είναι κατ’ αρχήν θετική στο ζήτημα της εβδομαδιαίας εξαήμερης εργασίας»… που απαιτούν οι εκπρόσωποι των δανειστών, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι διατηρείται το 40ωρο της εβδομαδιαίας εργασίας.
Ευτυχώς που η κυβέρνηση θέτει και προϋποθέσεις…
Είναι αδιανόητο το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις των εκπροσώπων των δανειστών. Η οργή του λαού δε θα έχει προηγούμενο και οι συνέπειες προβλέπονται πρωτοφανείς».

3 σχόλια

  1. ο κώλος με τα εννιάμερα

    σε φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΚΟΛΟΡ.
    ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΤΡΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση