GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τα γεγονότα στο «Χυτήριο»

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα απόψε έξω από το θέατρο «Χυτήριο», στο μικροσκόπιο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσια...


Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα απόψε έξω από το θέατρο «Χυτήριο», στο μικροσκόπιο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης μπαίνουν τα όσα συνέβησαν.
Με αφορμή την πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi»,  συγκεντρώθηκαν παραθρησκευτικοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, και διαδήλωσαν όχι και τόσο ειρηνικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Νίκος Δένδιας έχει ζητήσει να διερευνηθούν τα όσα συνέβησαν.
Νωρίτερα, την παρέμβαση εισαγγελέα είχε ζητήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πρόσβαση του κόσμου που πήγε για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης.

4 σχόλια

  1. ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΛΟΎΒΙΑ ΑΥΓΆ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΊΝΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ..


    Αν ακούσατε τα ληγμένα τρόφιμα δεν θα τα πετούν από ΟΛΗΗΗΗ την Ευρώπη θα τα φέρνουν οι -ΠΟΥΣΤΟΕΜΠΟΡΟΙ- ΚΑΙ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΜΑΡΓΚΕΤ της Ελλάδος πιο φτηνά!!!

    Ποιος ρε γαμώ το μουνί των μανάδων όλων σας σκεφτικέ να πριμοδότηση την γαστρεντερίτιδα στην Ελλάδα!!!! .. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΦΕΤ για αυτά ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ;

    Ακούστε καραγκιόζηδες Ελληνες πολιτικάντηδες, ήλθε η ώρα να πέσετε νεκροί μερικοί ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΣ..

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ -ΌΛΩΝ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν...
    να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

    Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ. Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

    Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».

    Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους. Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;

    (Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)

    KYNHGATE REEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιμοποιούν την πώληση ληγμένων τροφίμων!

    νακοινώθηκε χτες από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας η «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης / Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ)», στους οποίους συνοψίζεται το «πνεύμα»... «εκσυγχρονισμού» των μέχρι σήμερα διατάξεων.

    Κραυγαλέα είναι η διάταξη των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ με την οποία «επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

    Ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες. Ακόμη, «την αποκλειστική ευθύνη, στις περιπτώσεις αυτές, για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων φέρει ο πωλητής», βλέπε ο επιχειρηματίας!

    ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΜΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραγκιοζιλίκια Παναγιώταρου!

    Δηλ. που διαφέρει από τους ισλαμοφασίστες; (βίντεο)

    Άστους ρε μαλάκ@ να κάνουν ότι θέλουν στα σκοτεινά καταγώγια που μαζεύονται τα νούμερα σαν τον Τατσόπουλο και τη Ρεπούση που πήγαν χθες να δούνε την παράσταση του κώλ@@.
    Μη συμπεριφέρεσαι σαν ισλαμοφασίστας που θα του πεις του άλλου τι να βλέπει και τί όχι.

    Με ατάκες όπως "αλβανικές κωλοτρπίδες" θα κερδίσεις τους Έλληνες και τους σοβαρούς ανθρώπους;
    Παπάρια κερδίζεις... το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυτοεξευτελίζεσαι και να τους κάνεις διαφήμιση.

    Δείτε το παραλήρημα Παναγιώταρου και τα καραγκιοζιλίκια του άλλου γραφικού του Παππά που όρμησε και "επελευθέρωσε" κάποιον παππού που είχαν πάρει τα ΜΑΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση