GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση από «τραμπούκους» δέχτηκε ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας!

Ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας δέχτηκε επίθεση κάτω από το σπίτι του από «φουσκωτό, με ξυρισμένο κεφάλι» ! Ο συγγραφέας συνδέει ...


Ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας δέχτηκε επίθεση κάτω από το σπίτι του από «φουσκωτό, με ξυρισμένο κεφάλι» !
Ο συγγραφέας συνδέει την επίθεση που δέχτηκε με το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες είχε συμμετάσχει σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα λέγοντας ότι:
«Δεν επιχείρησε να με ληστέψει, απλώς με έβρισε και με χτύπησε. Είναι ανατριχιαστικό να παρακολουθείς αυτή την ατέρμονη τροχιά της βίας του νεοναζισμού που απλώνεται σαν φάντασμα πάνω απ’ την πόλη.
Είναι που αυτό συμβαίνει γύρω μας και δίπλα μας, σε γνωστούς μας και άγνωστους ανθρώπους. Γίνεται, όμως, ακόμη πιο τρομακτικό όταν αυτή η βία αρχίζει να ακουμπάει με τα βρώμικα χέρια της όσους μέσα από το έργο τους επιμένουν να διατηρούν στο προσκήνιο τις μεγάλες αξίες του ανθρώπου.
Στην προκειμένη περίπτωση το χτύπημα δεν αφορά μόνο τον Μένη Κουμανταρέα. Αφορά όλους εκείνους που επιμένουν να προτάσσουν τον εμπεριστατωμένο λόγο απέναντι στις άναρθρες κραυγές«, κατέληξε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

4 σχόλια

  1. Πλήθος κόσμου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χειροκροτάει την πομπή που αναπαριστά τους απελευθερωτές
    ___________________________
    Μαζική συμμετοχή του κόσμου
    και απάντηση στους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και τον Μπουτάρη...

    Στην αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί
    σε διάφορα σημεία της πόλης και υποδέχεται την πομπή με χειροκροτήμα και κρατώντας σημαιες.
    Ενώ στο Διοικητήριο της πόλης, όπου... υπογράφτηκε το πρωτόκολλο παράδοσης-απελευθέρωσης της πόλης, πριν από 100 χρόνια, στρατός και λαός σε μια εντυπωσική στιγμή έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, κατά την έπαρση της ελληνικής σημαίας.

    Παράλληλα στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός το 1912, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον εξώστη του ιερού ναού, όπως είχε γίνει στις 27 Οκτωβρίου 1912 από τους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού Δραγούμη και Εξαδάκτυλο και τον τότε μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Γεννάδιο.

    Είναι η πρώτη ελληνική σημαία, που υψώθηκε στο Λευκό Πύργο το 1912.

    Δείτε τα βίντεο

    Seleo.gr News

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ναζί η Μέρκελ προσπαθεί να συκοφαντήσει τον πατριώτη
    Γιώργο Τράγκα!!!
    ..Άκου 'κει!!
    Ο Γιώργος λεφτά στην Ελβετία!
    Αν είναι δυνατόν!

    Τι απάντησε ο γίγαντας;
    Ο καλός δημοσιογράφος πρέπει να βλέπει μακριά!
    Να οσμίζεται δηλαδή, από το 1995 την κρίση που θα έρθει το 2010 και να στέλνει τα λεφτά του στην Ελβετία
    (που έδινε τότε τόκο 1% ενώ...η Ελλάδα 10%, για αυτό κι εσύ, για να μη ...ξοδιαστούν οι ελληνικές τράπεζες, τα ΄στελνες στις Ελβετικές).
    Γειά σου ρε Γιώργαρε πατριώτη!

    Μαζί θα συντρίψουμε τους προδότες και τους Τσολάκογλου.
    Μπροστά εσύ και πίσω εμείς.
    Τα λες ωραία άλλωστε, αυτό μετράει στις μάζες ημών των χαχόλων.
    Άλλωστε, εσύ έχεις το φοβερό πλεονέκτημα να έχεις δικό σου μικρόφωνο και όλο το χρόνο για να τα μπαλώσεις (το ραδιόφωνο δεν είναι διαδραστικό, οπότε -χωρίς αντίλογο- θα έχεις την άνεση να τα μπουρδουκλώσεις).
    Don't worry, όλα θα κουκουλωθούν όπως πάντα.

    Υ.Γ.Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, δεν είναι συνωνυμία, το επιβεβαίωσε ο ίδιος και η απάντησή του μέσω του λογαριασμού του στο facebook...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .

    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

    ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ

    28 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση