GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πονάει ο Στόνερ

Μετά από απουσία ενάμιση μήνα, λόγω του τραυματισμού και της επέμβασης που υποβλήθηκε μετά το γκραν πρι της Ινδιανάπολις, ο Κέσεϊ Στόν...

Μετά από απουσία ενάμιση μήνα, λόγω του τραυματισμού και της επέμβασης που υποβλήθηκε μετά το γκραν πρι της Ινδιανάπολις, ο Κέσεϊ Στόνερ επέστρεψε στη δράση στην πίστα «Motegi» της Ιαπωνίας.
Ο Αυστραλός αναβάτης τόνισε πως δυσκολεύεται να στρίψει, αλλά και να γείρει τη μοτοσικλέτα του, κυρίως στις στροφές με δεξιά στροφή.
«Σχετικά με τη σωματική μου κατάσταση πονάω λίγο, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Δυσκολεύομαι στις στροφές με δεξιά φορά. Η ομάδα μπορεί να δω πως δεν μπορώ να πλαγιάζω όπως συνήθως. Δεν μπορώ με ευκολία να γείρω τη μοτοσικλέτα μου και να την επαναφέρω γρήγορα στις εξόδους. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αυριανό αγώνα», ήταν τα λόγια του Στόνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση