GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδυνεύει το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα από την ΧΑ;...

Μετά τα  γεγονότα στη Βουλή μεταξύ των βουλευτών της ΧΑ και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, το τελευταίο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για  «χυδαία...

Μετά τα  γεγονότα στη Βουλή μεταξύ των βουλευτών της ΧΑ και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, το τελευταίο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «χυδαία και βίαιη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής» και ζήτησε άμεση διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις προφανώς κατά της ΧΑ. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι «Οι επαγγελματίες τραμπούκοι» (έτσι αποκαλεί τους βουλευτές της ΧΑ), θα πρέπει να μάθουν να σέβονται το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα.
Δεν γνωρίζουμε πόσους Έλληνες ενοχλούν πλέον (εκτός από τους ίδιους τους συστημικούς και τους όποιους υποστηρικτές ακόμα του σάπιου ολιγαρχικού κοινοβουλευτικού συστήματος υπάρχουν), αυτά που κάνει και λέει η ΧΑ στη Βουλή, αλλά και…. έξω από τη Βουλή. Δεν θα πρέπει να υπάρξει έκπληξη αν κάποιοι μάλιστα τα επικροτούν. Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι η ΧΑ εκμεταλλεύεται τις μεγάλες τρύπες που αφήνει το ίδιο το κράτος και γιγαντώνεται η ίδια. Και μια από τις μεγαλύτερες τρύπες που έχει αυτό το ανάλγητο κομματικό κράτος είναι το ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό του σύστημα που μας έφερε στη σημερινή εξαθλίωση και ακόμα έχει πολύ δρόμο η υπόθεση της εξαθλίωσης.
Δεν κινδυνεύει πλέον το κοινοβουλευτικό σύστημα από την ΧΑ. Αυτό σάπισε από μόνο του και είναι η σαπίλα και η διαφθορά αυτού του ίδιου που γέννησε τη ΧΑ και την «βοηθά» τώρα να ανέβει. Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία στην Ελλάδα, δεν θα υπήρχε η ΧΑ. Αν δεν πεινούσε ο κόσμος, δεν θα υπήρχε η ΧΑ. Δεν μένει λοιπόν τώρα πλέον στο κοινοβουλευτικό σύστημα, παρά να πετάξει και τον φερετζέ της «δημοκρατίας» που φορούσε τόσα χρόνια και να δείξει το πραγματικά αυταρχικό και βίαιο πρόσωπό του. Η ΧΑ το προκαλεί, γιατί ξέρει ήδη από τώρα ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ της.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής, η σύγκρουση μεταξύ ολιγαρχικού αυταρχισμού και φασισμού.
Οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει να προετοιμάσουμε μια πραγματική Δημοκρατία.
Πέτρος Χασάπης

7 σχόλια

  1. Κινδυνεύει από την ατιμωρησία της χυδαιότητας εντός του ναού της Δημοκρατίας. Το σόου των χρυσαυγιτών έγινε σαν αντίβαρο στην αδυναμία τους να δέρνουν τους άλλους όπως υποσχόταν προεκλογικά στους "πολίτες" (τους καθυστερημένους / απελπισμένους / αγανακτισμένους) που τους ψήφισαν. Όσο σάπιο κι αν είναι το αυτοκτονούν πολιτικό σύστημα, κάποια ελάχιστα προσχήματα ευπρέπειας και συνηθειών έπρεπε να διατηρούνται αλώβητα για να ελπίζουμε σε επιβίωση του τόπου ως υπαρκτό κράτος τουλάχιστον. Πάει κι αυτή η ελπίδα. Συντρίβεται από τις μαγκιές των γραφικών Χρυσαυγιτών "βουλευτών" εντός της Βουλής αλλά και από την εισβολή των αριστερών στο Υπουργείο Άμυνας. Για να μην αναφερθώ στο αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από ένα αμόρφωτο παιδαρέλι του ΑΛαβανικού σωλήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινδυνεύει, όμως εμάς μας συμφέρει.
    Ετσι και αλλιώς το πολιτικό σύστημα δεν είναι τίποτε άλλο από εγκληματική οργάνωση με νόμιμο προσωπείο.
    Μια εγκληματική οργάνωση που εξασφαλίζει τη χλιδάτη επιβίωση των μελών της σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.
    Αν είναι επικίνδυνη η ΧΑ για το πολιτικό σύστημα, τότε ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΑΠΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΠΙΖΕΙ

    ΣΑΠΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρρέει η τρικομματική κυβέρνηση.Τρόμος και δέος στους βουλευτές, μετά τα άγρια γιούχα σε Σταικούρα. Αγριεύει ο κόσμος...
    Όποιοι ψηφίσουν τα μέτρα, ξέρουν ότι είναι τελειωμένοι πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήδη η Χ.Α έχει φτάσει - σε πραγματικούς αριθμούς το 20% και ο Καμμένος στο 10%... Μετά την ανακοίνωση των μέτρων τα ποσοστά τους θα διπλασιαστούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν νομίζετε οτι το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει από την Χ.Α κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.

    Το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει απο αυτούς τους κλέφτες που μας διοικησαν και μας διοικούν απο το 1975 και μετά.
    Να μην μας κοροιδεύετε λέγοντας ότι ψάχνουν οι δικαστές και δεν βρίσκουν τίποτα κλεμένα ούτε αποδείξεις ουτε τιποτα.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ οτι κανένας πολιτικος δεν έκοβε αποδείξεις για τα χρήματα που εκλεβε και είναι γνωστό ότι σχεδόν όλοι ήταν φτωχαδάκια πριν ασχοληθούνε με την πολιτική και μετά έγιναν ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, αποδείξεις δεν χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση