GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαρίν Λεπέν «διαγράφει» τους μουσουλμάνους της Γαλλίας

«Δεν υπάρχει γαλλικό ισλάμ», τόνισε επανειλημμένως σε συνέντευξή της   «Δεν υπάρχει γαλλικό ισλάμ» δήλωσε την περασμένη Κυριακή...

«Δεν υπάρχει γαλλικό ισλάμ», τόνισε επανειλημμένως σε συνέντευξή της
 
«Δεν υπάρχει γαλλικό ισλάμ» δήλωσε την περασμένη Κυριακή 7 Οκτωβρίου η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας «Εθνικό Μέτωπο» Μαρίν Λεπέν, καλώντας όλους τους Γάλλους μουσουλμάνους «που έχουν πέσει θύματα του ισλαμισμού να αποδεχθούν την κοσμικότητα της Γαλλίας και να πατάξουν το ριζοσπαστισμό».
Η δήλωση της Λεπέν έγινε στην εκπομπή «C’Politique» στο κανάλι France 5. «Ο Νικόλα Σαρκοζί δημιούργησε θεσμούς που επιτρέπουν σε όλους τους μουσουλμάνους να ψηφίζουν λες και είναι λαθρομετανάστες. Δεν υπάρχει γαλλικό ισλάμ. Το ισλάμ χρηματοδοτείται από πόρους προερχόμενους από το εξωτερικό. Δεν υπάρχει γαλλικό ισλάμ», τόνισε επανειλημμένως η Λεπέν.
Όταν ερωτήθη για πρόσφατη εξάρθρωση οργάνωσης ισλαμιστών, η πρώην υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας απάντησε ότι υπάρχει κίνδυνος διότι η ίδια θεωρεί «προφανές» ότι «η δράση των σκληροπυρηνικών μουσουλμάνων δεν παρακολουθείται στο γαλλικό έδαφος».
«Μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη πληροφόρησης, κυρίως στις γειτονιές μας. Επί σειρά ετών, γινόμαστε μάρτυρες μίας υβριδοποίησης μεταξύ του ριζοσπαστικού ισλάμ, της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών. Αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα. Στα προάστια των πόλεων της Γαλλίας κυκλοφορούν χιλιάδες όπλα», δήλωσε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου.
«Ο Σαρκοζί έπρεπε να αδειάσει όλα τα υπόγεια. Ομως έλαμψε διά της απουσίας του στον τομέα αυτό», τόνισε, ενώ ζήτησε να «παρακολουθούνται οι ιμάμηδες που κηρύττουν» προς αποφυγήν κυρίως της στρατολόγησης νεαρών εγκληματιών στις φτωχογειτονιές.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση