GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Εκπτώσεις στην αρχή της σεζόν

Τους εμπορικούς συλλόγους όλης της χώρας να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας για την υλοποίηση 10ήμε...


Τους εμπορικούς συλλόγους όλης της χώρας να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας για την υλοποίηση 10ήμερου φθινοπωρινών προσφορών στην Αθήνα, το οποίο ξεκινάει από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 ζητάει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.
Η οργάνωση των καταναλωτών υπενθυμίζει την πρότασή της, σύμφωνα με την οποία πρέπει να υπάρξουν και άλλες εκπτωτικές περίοδοι σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα πρέπει προκειμένου να τονωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον, να είναι όχι στο κλείσιμο της σαιζόν, αλλά στην έναρξή τους, τότε δηλαδή που ο καταναλωτής έχει αυξημένες καταναλωτικές ανάγκες.

5 σχόλια

  1. H τρόικα απειλεί και ξαναφέρνουν όσα δεν ψηφίστηκαν σήμερα σε άλλα νομοσχέδια ! Ο Αντωνάκης τρέμει και απειλεί τους βουλευτές του. Ο Βαγγελάκης τα ίδια, την ώρα που το κόμμα του χαροπαλεύει ανάμεσα στο 3- 5%, δηλαδή δεν θα έχει ούτε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα, αν καταφέρει να μπει στη Βουλή. Η ΔΗΜΑΡ παίζει παιχνίδι σκοπιμοτήτων και ψηφίζει τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα που θα λυγίσουν τους Έλληνες ! Πολιτικοί νάνοι, οι βουλευτές των 3 κομμάτων, ψηφίζουν την εξόντωση των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΕΡΧΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΨΕΥΤΗ ,ΥΠΟΚΡΙΤΗ ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ.
    ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΙΚΕΣ .ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΗ ΠΡΟΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PRESS ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΚ
    ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΛΩΝ
    ΜΙΚΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΕΣΥ ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση