GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ακτινίδια έκρυβαν… λαθραία τσιγάρα!

Ενα αθέατο κενό ανάμεσα σε εκατοντάδες χαρτοκιβώτια με ακτινίδια στο επικαθήμενο ενός φορτηγού που εντοπίστηκε στο λιμάνι της Πάτρ...


Ενα αθέατο κενό ανάμεσα σε εκατοντάδες χαρτοκιβώτια με ακτινίδια στο επικαθήμενο ενός φορτηγού που εντοπίστηκε στο λιμάνι της Πάτρας, έκρυβε ένα μεγάλο φορτίο από αφορολόγητα τσιγάρα!
Οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών το Λιμενικού που έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο φορτίο με τα φρούτα, ανακάλυψαν το φορτίο με τα λαθραία τσιγάρα επιμελώς κρυμμένα στο χώρο του φορτηγού και συνέλαβαν τον 42χρονο οδηγό και τον 52χρονο συνοδηγό του.
Το λαθραίο εμπόρευμα, που αποτελούνταν από 30.700 κούτες τσιγάρων χωρίς τις απαραίτητες ταινίες, κατασχέθηκε όπως και το φορτηγό, ένα κινητό, 650 ευρώ και μια σφραγίδα που είχαν μαζί τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση