GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν επανεξέταση σύμβασης για την προβολή της Αττικής

Ερώτηση προς την υπουργό Τουρισμού κατέθεσαν 31 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Μ. Κόνσολα, με την οποία ζητούν να επανεξετασθεί η...

Ερώτηση προς την υπουργό Τουρισμού κατέθεσαν 31 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Μ. Κόνσολα, με την οποία ζητούν να επανεξετασθεί η σύμβαση που υπέγραψε για την τουριστική προβολή της Αττικής ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.
Όπως αναφέρουν, η σύμβαση αυτή με τη μειοδότρια εταιρεία προκάλεσε δύο παραιτήσεις (εντεταλμένης συμβούλου και περιφερειακού σύμβουλου) ενώ διαψεύδουν την αιτίαση ότι η σύμβαση πρέπει να ισχύσει για να μην χαθούν 8,5 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ.
Οι βουλευτές, αφού καταθέτουν αναλυτικό πίνακα με τα προβλεπόμενα έργα και τους προϋπολογισμούς τους, συμπεραίνουν πως πρόκειται για υπερβολικά κόστη «άλλων εποχών» και για επικαλυπτόμενες από το υπουργείο Τουρισμού δράσεις σε πολλές περιπτώσεις.
Καταλήγουν δε με την επισήμανση πως την ίδια ώρα εκείνοι θα κληθούν να ψηφίσουν επώδυνα μέτρα, ενώ και ο λαός απαιτεί συγκεκριμένα πρότυπα συμπεριφοράς. Έτσι, καλούν την υπουργό Τουρισμού να αναπέμψει τη συγκεκριμένη απόφαση και σύμβαση προς επανεξέταση και εξορθολογισμό των δαπανών και δράσεων.

1 σχόλιο

  1. AYTOS Ο ΚΑΦΑΛΟΣ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ .ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΕΙΟΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση