GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετ’ εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

Μετ’ εμποδίων θα γίνεται από τις 4 το απόγευμα και για πέντε ώρες, η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, λ...


Μετ’ εμποδίων θα γίνεται από τις 4 το απόγευμα και για πέντε ώρες, η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του 1ου Διεθνή, Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δρόμου, καθώς και του Δρόμου Υγείας των 5.000 μέτρων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, όσο χρόνο απαιτείται για την τέλεση των αγώνων, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: στη λεωφόρο Νίκης, στη λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β’, στη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου, στην οδό Παρασκευοπούλου, από τη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου έως τη λεωφόρο Βασ.Όλγας, στη λεωφόρο Βασ. Όλγας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη, αναφέρει το real.gr
Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 9 το βράδυ.

1 σχόλιο

  1. TΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α , ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Χ.Α !!!

    ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η Χ.Α ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ , ΑΠΛΑ, ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση