GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Σιμοι Κεδίκογλου λένε ΝΑΙ !

netakias.com Οι Σίμοι Κεδικογλου με μια φώνη λένε ΝΑΙ στη ψηφοφορία της Βουλής….τι σου είναι το DNA… Να σημειωθεί ότι στην Εύβοια, η αν...

netakias.com
Οι Σίμοι Κεδικογλου με μια φώνη λένε ΝΑΙ στη ψηφοφορία της Βουλής….τι σου είναι το DNA…
Να σημειωθεί ότι στην Εύβοια, η ανεργία το τελευταίο διάστημα έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, με το επίσημο ποσοστό να ξεπερνά το 25%. Στους νέους ηλικίας 18 έως 34, η Εύβοια βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταθλητές – νομούς, με ποσοστό που αγγίζει το 55%.
ΝΑΙποτισμό Ψήφισαν στην Ευβοια…ΝΑΙ θα Πάρουν…
Ας πρόσεχαν…
Ας πρόσεχαν…

3 σχόλια

  1. O LAOS THA TOYS STEILEI KAI TOYS DYO STON AGYRISTO. ERXETAI AGRIO MAYRISMA. H EYBOIA, ME TOSOYS ANERGOYS KAI NEOPTOXOYS THA TOYS TIMORHSEI STIS EPOMENES KALPES POY ERXONTAI SYNTOMA. MAYRO STOYS MAYROGIALOYROYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιαίτερα σημαντικός αποδεικνύεται ο αυνανισμός για τους βουλευτές της αριστεράς και της Χ.Α.
    αφού έχει αποδειχτεί πως βοηθάει τον άνδρα και κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να ελέγχει όσο μπορεί την εκσπερμάτωση του.... αν κάνουν σεξ όσοι ψυχικά διαταραγμένοι ψηφίζουν στο γάμο του καραγκιόζη


    Τέλος με τον αυνανισμό έχει αποδειχτεί ότι τα διάφορα όργανα του ανδρικού μορίου των αριστερών βουλευτών δεν ατονούν, αφού και οι μύες “γυμνάζονται” και δεν χαλαρώνουν ποτέ με αποτέλεσμα να καταπολεμούνται φαινόμενα στυτικής δυσλειτουργίας και ακράτειας.

    Γι' αυτό κ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, των ΑΕροψεκασμένων, του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής συνεχίστε να αυνανίζεστε για νε έχετε τη υγεία σας

    Οι υπόλοιποι που δεν είμαστε δημοσιογράφοι... με τις υγείες μας


    ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!
    Σήμερα έπεσαν οι μάσκες...

    Σήμερα αγαπητέ νεοέλληνα έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθηκαν όλοι, όπως γίνεται πάντα στη ζωή, έστω και αργά...

    1. Οι λεγόμενοι αντισυστημικοί, αυτοί που μιλούν επί χρόνια για δήθεν αξιοπρέπεια που δεν έχουν οι άλλοι, οι αδιάφθοροι και μαχητές... κατάφεραν να στηρίξουν τις "πληρωμένες πένες" των εργολάβων, τους εκβιαστές συνειδήσεων, αυτούς που παίζουν με τον πόνο του λαού...

    Αλλά τα λεφτά τους τα έχουν αλλού... και να τους εξαιρέσουν έτσι από την ένταξη τους στον ΕΟΠΥΥ, λές και οι λοιποί ασφαλισμένοι ζούμε σε άλλη χώρα ή είμαστε παιδιά κατώτερου θεού ή μήπως μας θεωρούν ¨μετανάστες" στην πατρίδα μας????

    Αυτή είναι η ισονομία και δικαιοσύνη που πρεσβεύει η αριστερά, έτσι εννοούν τον πόλεμο στη διαπλοκή οι ΤσιπροΛαζόπουλοι, έτσι οραματίζονται τον αντισυστημισμό ??
    ή μήπως ζήλεψαν το Σημητισμό ??

    Μα η νοοτροπία αυτή είναι βαθιά συντηρητική και αναχρονιστική, ταιριάζει σε "γιαλαντζί επαναστάτες" και όχι σε ταλιμπάν, σε "εργολάβους" και όχι σε "εργάτες"!!!!

    'Ήδη οι δημοσιογράφοι ευχαριστούν απροκάλυπτα τα φιλαράκια τους, αβαντάρουν τους "βολευτές", που απ' ότι φαίνεται η γλώσσα τους είναι πολύ μεγαλύτερη των ικανοτήτων τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση