GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Για το ΠΑΣΟΚ δεν γίνονται αποδεκτές οι αλλαγές στα εργασιακά»

Η συζήτηση έχει φύγει από τα τεχνικά ζητήματα και τώρα φαίνεται η μεγάλη αξία της πολιτικής διαπραγμάτευσης, σημείωναν συνεργάτες του πρ...

Η συζήτηση έχει φύγει από τα τεχνικά ζητήματα και τώρα φαίνεται η μεγάλη αξία της πολιτικής διαπραγμάτευσης, σημείωναν συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και ανέφεραν ότι πλέον ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, «δεν πρέπει να χάσει ούτε λεπτό» αναφορικά με την πολιτική διαπραγμάτευση.
Οι ίδιες πηγές της Ιπποκράτους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τόνιζαν ότι για το ΠΑΣΟΚ «δεν γίνονται αποδεκτές οι αλλαγές στα εργασιακά», κάτι που, όπως σημείωναν, το Κίνημα έχει κάνει σαφές στον πρωθυπουργό και συμπλήρωναν ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει αυτό το μέτωπο.
Επιπλέον, επαναλάμβαναν την αναφορά του κ. Βενιζέλου ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία δέσμευση που να υπονομεύει τη δημοσιονομική κυριαρχία της χώρας, διευκρινίζοντας σχετικά ότι «υπάρχει υποψία» πως η τρόικα αξιώνει να κατατεθεί η δόση σε έναν «άλλου τύπου» λογαριασμό, από τον οποίο θα απελευθερώνονται σταδιακά τα ποσά ανάλογα με την πρόοδο της χώρας και τον έλεγχο του οποίου δεν θα έχει η Ελλάδα.
Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι πρέπει να υπάρξει εσωτερική ισορροπία στο πακέτο των μέτρων, παραπέμποντας στις συγκεκριμένες προτάσεις που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για τα φορολογικά και τις συντάξεις. Επισήμαιναν δε ότι ενώ έχει καθοριστεί η διάρθρωση των τμημάτων του πακέτου μέτρων, δεν έχει «κλείσει» η εσωτερική κατανομή των περικοπών και ότι η συζήτηση συνεχίζεται.
Τέλος, οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου τόνιζαν ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη καθυστέρηση και ότι ο ελάχιστος χρόνος που έχει μένει, θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τον κ. Σαμαρά για την πολιτική διαπραγμάτευση.

6 σχόλια

  1. Αντε ρε κουραδομαγκες καταργηστε αυτα που ψηφισατε τον Φεβρουαριο
    για τα εργασιακα........το παιχνιδι
    ειναι στημενο......και πουλημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε δεν ντρέπεστε οι πολιτικοί μας; Αν ισχύουν τα μετρά που ανακοινώνουν τα κανάλια και το ΜΕΚΑ παρακάλω !!! Όχι στην δραχμή δεν πάμε , αλλά στην ΟΥΤΕ ΔΕΚΆΡΑ...

    Σαμπο λοιπόν θέλετε ΕΕΕ; σαμπό θα φάτε ..τα σαμπό ηταν τα τσόκαρα που κατασκεύαζαν στην Λυών , ΌΤΑΝ ΠΉΡΑΝ ΜΕΤΡΆ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ,οι εργάτες τα έβαζαν μέσα στης μηχανές που τα κατασκεύαζαν οι ίδιοι, ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΒΓΉΚΕ ΚΑΙ Η ΛΈΞΗ ΣΑΜΠΟΤΆΖ...

    Δεν θέλατε εθνικό νόμισμα εεεε φάτε τα σκατά σας τώρα ΟΛΟΙ.

    Μόλις ψηφίσουν τα μέτρα ΑΥΤΆ που είναι βόμβες εξόντωσης ΛΑΟΥ αρχίζει και οι δικιά τους εξόντωση, χωρίς να διαφυγή κανένα τους { ΟΙ ΔΙΕΥΘΎΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΊΖΟΝΤΑΙ } και ας μπει μπροστά η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΉ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ =ΜΑΤ=..

    Η..Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοναδικη ελπιδα ο Σαμαρας

    Η τεράστια άνοδος της δημοτικότητας του Αντώνη Σαμαρά και η παράλληλη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ, αυτομάτως μετατρέπουν τον πρωθυπουργό σε πρόσωπο-κλειδί αναφορικά με το μέλλον της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ - και ο Βενιζέλος προσωπικά- εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη, ο Κουβέλης φθείρεται καθημερινά προσπαθώντας να μείνει ζωντανός σε ένα χώρο που παραδοσιακά δε σηκώνει δύσκολες αποφάσεις, με συνέπεια...ο Σαμαράς να είναι ο μοναδικός πολιτικός που μπορεί να συσπειρώσει όσους πιστεύουν ακόμα στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στην παραμονή στο ευρώ.

    Κι όταν λέμε "συσπειρώσει" δεν αναφερόμαστε μόνο σε ψηφοφόρους, αλλά και σε πολιτικούς. Το γεγονός πως ο βασικός κεντροαριστερός πόλος της μεταπολίτευσης καταρρέει και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τρέχουν προς τον Σαμαρά, αποτελεί ένδειξη για το ρόλο του Μεσσήνιου πολιτικού από εδώ και στο εξής.

    Πλέον, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, πιθανή αποτυχία του Σαμαρά είναι βέβαιο πως θα ρίξει τη χώρα στα χέρια του δίπολου ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής.

    Σενάριο που αν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα επιφέρει ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνία, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σηματοδοτήσει και το τέλος της Ελλάδας, τουλάχιστον με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραψτο σωστα ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ακουσα κατι συγλονιστικό.
    Οτι η παιχτουρα μας ο Γιωργάκης ειναι μούφα τα πολλά χρήματα που δήθεν παίρνει απο τα διάφορα Πανεπιστήμια αλλά όπως οι ατζέντηδες των μουφα Ποδοσφαιριστών που επαιρνε ο τάδε μεγάλος Σύλλογος αλλα επαιρνε και άλλα γράφαν στα συμβόλαια για να ξελένουν το μαυρο χρήμα έτσι και ο Γιωργάκης γράφει πολλά για να ξεπλύνει το μαύρο χρήμα και όχι να πάει ακηδαρμένος... ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ο Δικός μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση