GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: «Προσοχή: ομοφοβική λογοκρισία!»

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ «Μετά τους χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς στο Corpus Christi, χτες βράδυ σημ...


Ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
«Μετά τους χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς στο Corpus Christi, χτες βράδυ σημειώθηκε νέο περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο για μια δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα, οι ιθύνοντες της ΝΕΤ λογόκριναν τη σκηνή ενός φιλιού μεταξύ ανδρών από το σίριαλ «Ο πύργος του Ντάουντον».
Πρόκειται βέβαια για προφανή λογοκρισία, για μια ακραία πράξη ομοφοβίας και διακρίσεων, την οποία δυστυχώς μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πρωτοφανή. Αντιθέτως, το περιστατικό στη ΝΕΤ έχει μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα γιατί η λογοκρισία αυτή τη φορά διαπράχθηκε από κρατικούς λειτουργούς. Αποτελεί πρόκληση η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ που ομολογεί ότι ήταν αυτή που έδωσε την εντολή της λογοκρισίας χωρίς να επιχειρεί καν να απολογηθεί.
Για πολλοστή φορά θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι:

Πρώτον, η ελευθερία της καλλιτεχνικής δημιουργίας είναι αδιαπραγμάτευτη και μεσαιωνικού χαρακτήρα επιτροπές λογοκρισίας δεν έχουν θέση στον 21ο αιώνα.
Δεύτερον, είναι πια ώρα τόσο η οργανωμένη πολιτεία, όσο και η ίδια η κοινωνία να θέσουν τέλος στις διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και να θεσπίσουν την πραγματική ισότητα για όλους τους πολίτες.»
Διαβάστε σχετικά:
BINTEO: Δείτε τη σκηνή που έκοψε η ΝΕΤ με το φιλί ομοφυλόφιλων
«Λόγω ώρας και σήμανσης» δεν έδειξε η ΕΡΤ το φιλί στο Downton Abbey
Κόπηκε από τη ΝΕΤ φιλί μεταξύ δύο ανδρών στην πρεμιέρα σειράς

6 σχόλια

  1. Συνασπιστήρια, φιρί-φιρί το πάτε να τους βγάλετε 1ο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουστ τα συχαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην χάσετε ευκαιρία εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξετε το πουστιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΕΕΕΕ ΠΑΛΙΟΚΡΥΦΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σύριζα γράφει ιστορία. Η Ρεπούση είναι πια ξεπερασμένη. Εγώ λέω να προβάλλονται και τσόντες (ομο-, εννοείται) στα σχολεία, για να απελευθερώνονται από μικρά...

    Κόψτε τις επιδοτήσεις στα κόμματα, κόψτε τις αποζημιώσεις στη Βουλή,κόψτε τον κώλο στους αργόσχολους, στους κηφήνες, στους κλέφτες. έχετε κάνει το βολευτηλίκι το ελκυστικότερο επάγγελμα. Κατασχέστε όση περιουσία απέκτησαν στη διάρκεια της βουλευτικής τους ασυλίας. Στείλτε τους βολευτές να δουλέψουν. Φτάνει πια με καθοδηγητές και νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ "ΦΡΟΥΤΑ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση