GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νέα Υόρκη περιμένει τον τυφώνα

Χωρίς μετρό, λεωφορεία και τραμ θα παραμείνει η Νέα Υόρκη, καθώς αναμένεται να περάσει από την πόλη ο τυφώνας Σάντι, που τα τελευταία 24...

Χωρίς μετρό, λεωφορεία και τραμ θα παραμείνει η Νέα Υόρκη, καθώς αναμένεται να περάσει από την πόλη ο τυφώνας Σάντι, που τα τελευταία 24ωρα έπληξε την Καραϊβική.
Ο τυφώνας κινείται πλέον προς τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ και οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή.
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, που από χθες έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανακοίνωσε σήμερα την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και το κλείσιμο πάρκων, παιδικών χαρών και πλαζ.
«Αν γυρίσει και απομακρυνθεί, τόσο το καλύτερο. Πραγματικά θα είναι πολύ καλά. Αλλά αν όχι, εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό», δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο, σε συνέντευξη Τύπου.
Οι συγκοινωνίες αναμένεται να ξαναρχίσουν να λειτουργούν περίπου 12 ώρες μετά το τέλος της καταιγίδας, διευκρίνισαν επίσης άλλοι αξιωματούχοι στη συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν ότι εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης όπως και σε άλλες πόλεις στην ανατολική ακτή της χώρας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης θα παραμείνει ανοιχτό σήμερα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση