GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώτα-τέλος στον στρατό...

Πιο αυστηρές θα είναι στο εξής οι προϋποθέσεις, που χρειάζονται για να απαλλαγεί ή να μην υπηρετεί σε ένοπλη υπηρεσία ο στρατεύσιμ...


Πιο αυστηρές θα είναι στο εξής οι προϋποθέσεις, που χρειάζονται για να απαλλαγεί ή να μην υπηρετεί σε ένοπλη υπηρεσία ο στρατεύσιμος.
Σύμφωνα με σενάρια που προέρχονται από το υπουργείο Άμυνας και παρουσίασε ο Ελεύθερος Τύπος προς το αυστηρότερο αλλάζουν οι υγειονομικοί κανονισμοί έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός όσων χαρακτηρίζονται Ι-5 και σήμερα απαλλάσσονται από τη στρατιωτική θητεία. Αυτοί πλέον θα υπηρετούν κανονικά.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή οσοι χαρακτηρίζονται Ι-4 θα εκτελούν πλέον σε ένοπλες υπηρεσίες αφού με την αλλαγή των κανονισμών θα χαρακτηρίζονται Ι-2 ή Ι-3 (που ήδη είναι ένοπλοι).
Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε κάθε σειρά το 70% χαρακτηρίζεται Ι-1 ή Ι-2, το 5% χαρακτηρίζεται Ι-3 ή Ι-4 και υπηρετούν άοπλοι και το 3% απαλλάσσεται ως Ι-5. Οι υπόλοιποι ζητούν και παίρνουν αναβολή λόγω σπουδών.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

6 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ κάνει αναφορά για ειδικό λογαριασμό
    23 Οκτωβρίου 2012 | 21:14. Πολιτική.

    Σάλος έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τη δημιουργία ενός δεύτερου ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζας της Ελλάδας.

    Στο ΠΑΣΟΚ είναι ενοχλημένοι επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν ότι το γερμανικό υπουργείο οικονομικών έθεσε ζήτημα δημοσιονομικής διακυβέρνησης, δεσμευμενου λογαριασμού κλπ και οτι αυτό το έθεσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος και συζητήθηκε στη συσκεψη των αρχηγών, από την Ιπποκράτους διέρε την ύπαρξη αυτής της πρότασης.

    Από την Ιπποκράτους διέρευσε το κείμενο από το γερμανικό υπουργείου Οικονομικών που έχει σταλεί στην ελληνική κυβέρνηση και κάνει ειδική αναφορά στην ύπαρξη ειδικού λογαριασμού.

    Σημειώνεται ότι νωρίτερα και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε βιώσιμα δημόσια οικονομικά, με «μηχανισμούς» που θα τεθούν σε εφαρμογή από τους διεθνείς πιστωτές της.

    Η ανεξήγητη αιφνίδια κατάργηση όλων των διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες της χώρας, προαναγγέλλει «πτώχευση της Ελλάδας εντός Ευρώ», η οποία «θα γίνει πράξη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012». { Xωρις μηχανογραφική υποστήριξη ,παρακαλω } Οι έφοροι αυτοί τονίζουν ότι με την αντικατάσταση των διευθυντών, των υποδιευθυντών και των τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες πάνω στους παραγωγικούς μήνες είσπραξης εσόδων επιτυγχάνουν να μείνουν άδεια τα ταμεία του δημοσίου.

    Το σχέδιο της πτώχευσης, λένε οι ίδιοι οι απερχόμενοι έφοροι ήταν γνωστό σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που φρόντισαν και φροντίζουν να φύγουν από την Ελλάδα.

    Υποστηρίζουν ότι από το Δεκέμβριο του 2012 ως το Μάρτη του 2013 θα διαλυθεί ο κρατικός ιστός, θα γίνει κόλαση στη χώρα και θα υποστηρίξουν ότι είναι μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουν το κράτος.

    Η μαύρη αυτή «είδηση» προέρχεται από αγανακτισμένους διευθυντές εφοριών οι οποίοι καταργήθηκαν σε μηδέν χρόνο και ίσως η πληροφόρησή τους να είναι παραπλανητική.

    Εμείς καταγράφουμε πάντως, τα όσα λένε και το άμεσο μέλλον θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ, ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΟΙ ΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ 30 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ γαμησι οι ελληνιδες στο εξωτερικο!πολυ γαμησι πεφτει ελληναρα μαλακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξηγηστε μου δεν θέλω να πάω στρατό ουτε θέλω να είμαι Ελληνας άλλά θελω να μεινω σαυτή την γη που κάθε ξένος έχει το δικαιωμα αποκτήσει περνωντας λαθραια τα σύνορα, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα ειναι πρωθυπουργός ποιος θα κλέβει τους φόρους που θα πληρώνω ουτε διεκδικώ καμιά παροχή απο το κράτος που ετσι και ετσι δεν δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα είναι θέατρο ώστε να ξεπατώσουν την χώρα και τους πολίτες της..

    Και τα μέτρα θα ψηφίσουν
    ( διπλασιασμός στην ΔΕΗ,25% αύξηση σε εισιτήρια , φόρος σε ακίνητα στην πρώτη κατοικια ας είναι και 100 τ.μ, φόρο σε αγροτεμάχια, κατάργηση δώρον και αδειας σε μισθωτούς και συνταξιούχους τον 600 ευρώ, αυξησει σε τρόφιμα και γενικά στην διαβίωση, καταργήσει της υγείας, της παιδειας Κ.ΤΛ.Κ.ΤΛ.) και μετά ερωτούν ΓΙΑΤΙ αυξάνει η Χρύση Αύγη τα ποσοστά της...


    Είναι τόσο επικίνδυνη αυτοί οι πολιτικάντηδες που επιβάλλεται να ανατραπούν ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΆΝΑΤΌ ΤΟΥΣ.....Πια εργασιακά ποιες τριετίες; οι τριετίες είναι παγωμένες και ΘΑ ΞΕΠΑΓΏΝΟΥΝ όταν η ανεργια πέσει στο 10% , ΑΥΤΆ τα παραμύθια είναι για να βγούνε αύριο στον ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΈΡΗ να λένε κερδίσαμε , είναι άλλοθι στην ΡΗΜΑΔ ... ΛΎΣΗ υπάρχει να μην περάσουν τα μέτρα να σταθούν στο ύψος τους οι βουλευτές και να τα καταψηφίσουν ώστε ΝΑ ΕΧΕΙ ΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΌΠΛΟ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ να πάει να τους πει ... τι θα κάνετε θα μας βγάλετε έξω από το ευρώ; όταν η Ισπανία βράζει; όταν οι Βάσκοι θέλουν ανεξαρτησία !!!! Και πάμε τώρα στην ΔΡΑΧΜΉ, μας έλεγαν ότι θα μας αγοράσουν τσάμπα με τα ευρώ τους ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΑΜΕ; η δεν είμαστε τώρα στην ΔΡΑΧΜΉ; αφού έχουν κουρέψει το 60% του προϋπολογισμού του ελληνικού νοικοκυριού; Άπλα το έκαναν με χειρουργικό τρόπο, με μειωσει μισθών περίπου 25-30% μετά φόρους και αυξήσεις στα ΠΑΝΤΑ δεν είναι 60%; τόσο μυαλό θέλει ; Αν είμαστε στην δραχμή από το 2010 δεν θα χρωστούσαν τουλάχιστον τα εγγόνια μας....

    ΑΝ θα ψάξετε τη ιστορία ΟΥΤΕ στην γερμανική κατοχή δεν έκοψαν συντάξεις , άλλο θέμα είναι και πολύ σοβαρό οι γερμανικές αποζημιώσεις , δεν είναι ΜΟΝΌ οι νεκροί , αλλά το ελληνικό κράτος ως υποδουλωμένο υποχρεωνόταν από της δύναμής κατοχής τους παρείχε τα νοσοκομεια μας ώστε οι τραυματίες από τα μέτωπα της μέσης ανατολής να τους περιθάλπουν Ελληνες γιατροί, η γεωργία και οι κτηνοτροφία του Ελληνα έτρεφε τους κατακτητές εκτός από το χρυσό, εκτός από την λεηλασία τους βιασμούς, τσάμπα εργασία και τα έργα τα ανατίναζαν όταν έφευγαν . ΕΚΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΚΤΟΣ...

    Αν δεν πονέσουν δεν υπάρχει ΠΙΑ λύση ΚΑΙ θα πονέσουν...

    Η Ο.Π.Λ.Α.. Μπούντζουκας Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Γιωτάδες είστε μωρέ;Γιατί ανεβάζετε άσχετα σχόλια στο post;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση