GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραφεία Περιβάλλοντος αποκτούν η Σάμος, Χίος και Λήμνος

Στη σύσταση Γραφείων Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ.) στη Σάμο, στη Χίο και στη Λήμνο προέβη η γενική γραμματέας της ...

Στη σύσταση Γραφείων Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ.) στη Σάμο, στη Χίο και στη Λήμνο προέβη η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ), Χριστιάνα Καλογήρου.
Η απόφαση αυτή έρχεται να καλύψει ουσιαστικές ανάγκες των Περιφερειακών Ενοτήτων των τριών νησιών, στην κατεύθυνση αποκέντρωσης των υπηρεσιών της ΑΔΑ.
Οι μελετητές και οι πολίτες των τριών νησιών, έχοντας πλέον Γραφεία ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ στον τόπο τους, μετά τη στελέχωση και τη λειτουργία τους, θα μπορούν να απευθύνονται σε αυτά, καθώς θα είναι αρμόδια για την προετοιμασία φακέλων, τη διενέργεια αυτοψιών και την εν γένει επεξεργασία θεμάτων Περιβαλλοντικού, Χωρικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, όπως και για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων ή εισηγήσεων προς τους προϊσταμένους των αρμόδιων Τμημάτων της ΑΔΑ.
Η υπογραφή των διοικητικών πράξεων θα γίνεται από τη Γενική Γραμματέα της ΑΔΑ, το Γενικό Διευθυντή Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΑΔΑ ή τη Διεύθυνση ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ Βορείου Αιγαίου.
Σε ό,τι αφορά το Γραφείο ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ Σάμου- Ικαρίας, με έδρα τη Σάμο και χωρική αρμοδιότητα τους δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, θα είναι οργανική μονάδα των τμημάτων της Διεύθυνσης ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ Β. Αιγαίου, υπό την εποπτεία του Γενικού Διευθυντή Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση