GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ στο ολοκληρωτικό πολίτευμα.

Σήμερα ο ελληνικός λαός πρέπει να πει ένα ακόμα ΟΧΙ. Αυτή τη φορά θα πρέπει να πει ΟΧΙ στη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο των διεθνώ...

Σήμερα ο ελληνικός λαός πρέπει να πει ένα ακόμα ΟΧΙ. Αυτή τη φορά θα πρέπει να πει ΟΧΙ στη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων.
Η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα ενός ολοκληρωτικού πολιτεύματος που δεν δίνει στο λαό καμία εξουσία να αντιδράσει. Αυτό το πολίτευμα είναι η κερκόπορτα για να περάσει απευθείας και ανεμπόδιστα η εξουσία των αγορών πάνω στον ελληνικό λαό.
Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να αλλάξει αυτό το πολίτευμα ώστε ο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του, διαφορετικά δεν έχουμε μέλλον.
Έξοδος από την κρίση δεν πρόκειται να υπάρξει.
Θα γίνουμε δούλοι στα διεθνή σκλαβοπάζαρα.
πηγή
filologos10.wordpress.com

2 σχόλια

  1. Αυστραλία: Ιδού συμπεριφορά-πρότυπο σε μετανάστες…
    Posted On Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 at by Λουκάς Δ. Συμπεράς


    Ηχηρή και κατηγορηματική άρνηση εισέπραξαν οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι της Αυστραλίας από την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, όταν εξέφρασαν την επιθυμία να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο, τη «σαρία». Οι σχετικές δηλώσεις είχαν καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά όσο περνάει ο καιρός στην Ελλάδα, όσα αναφέρθηκαν γίνονται όλο και πιο επίκαιρα…
    Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, οι Ισλαμιστές ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστραλία. Η δε πρωθυπουργός διευκρίνισε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια!
    Διαβάστε περισσότερα...

    Η δήλωσή της όμως δεν σταματούσε απλώς εκεί… «ΟI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜOΣΤΟΥΝ» ξεκαθάρισε σε όλους, προσθέτοντας μάλιστα το «είτε αυτό αρέσει είτε όχι»… «Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους… Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία…
    »Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.
    »Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
    »Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.
    Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.»
    Για να καταλήξει: «Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε».
    http://www.defence-point.gr/news/?p=61730

    Posted in Ετικέτες Διεθνή – Ξένος Τύπος |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ναζί η Μέρκελ προσπαθεί να συκοφαντήσει τον πατριώτη Γιώργο Τράγκα!!!

    Άκου 'κει!!
    Ο Γιώργος λεφτά στην Ελβετία!
    Αν είναι δυνατόν!

    Τι απάντησε ο γίγαντας;
    Ο καλός δημοσιογράφος πρέπει να βλέπει μακριά!
    Να οσμίζεται δηλαδή, από το 1995 την κρίση που θα έρθει το 2010 και να στέλνει τα λεφτά του στην Ελβετία (που έδινε τότε τόκο 1% ενώ...η Ελλάδα 10%, για αυτό κι εσύ, για να μη ...ξοδιαστούν οι ελληνικές τράπεζες, τα ΄στελνες στις Ελβετικές).... ΓΕΛΟΙΕ !

    Γειά σου ρε Γιώργαρε πατριώτη! Μαζί θα συντρίψουμε τους προδότες και τους Τσολάκογλου.
    Μπροστά εσύ και πίσω εμείς.
    Τα λες ωραία άλλωστε, αυτό μετράει στις μάζες ημών των χαχόλων.

    Άλλωστε, εσύ έχεις το φοβερό πλεονέκτημα να έχεις δικό σου μικρόφωνο και όλο το χρόνο για να τα μπαλώσεις (το ραδιόφωνο δεν είναι διαδραστικό, οπότε -χωρίς αντίλογο- θα έχεις την άνεση να τα μπουρδουκλώσεις).

    Don't worry, όλα θα κουκουλωθούν όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση