GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ και άνοδος της Χρυσής Αυγής...

Σκουρλέτης στην Έλλη Στάη στη ΝΕΤ: «Αυτές οι πολιτικές τρέφουν τη Χρυσή Αυγή» , είπε. Λησμονεί ότι αυτές οι πολιτικές έθρεψαν και ...


Σκουρλέτης στην Έλλη Στάη στη ΝΕΤ: «Αυτές οι πολιτικές τρέφουν τη Χρυσή Αυγή», είπε. Λησμονεί ότι αυτές οι πολιτικές έθρεψαν και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πήγαν από το 3% στο 27%. Η Χρυσή Αυγή δεν ανεβαίνει από τις μνημονιακές πολιτικές, μόνο, αλλά κυρίως από την απουσία πατριωτικού λόγου από την Αριστερά!
Nα υπενθυμίσoυμε στον κύριο Σκουρλέτη ότι το ΕΑΜ δεν ένωσε το λαό μας επειδή μιλούσε για εθνομηδενισμούς και άλλες τέτοιες… τατσοπουλιές και ρεπουσιές, αλλά επειδή κήρυξε ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία!
Τα τραγούδια του ΕΛΑΣ έλεγαν «μάνα μου γλυκιά Ελλάδα ο αντάρτης του ΕΛΑΣ θα σ’ ανάψει τη λαμπάδα της τιμής της λευτεριάς»!
Τη Χρυσή Αυγή μπορεί να τσακίσει μόνο μια γνήσια πατριωτική και δημοκρατική παράταξη, που δεν θα ντρέπεται για τον ελληνισμό μας, τις σημαίες μας, την ιστορία μας και το έθνος μας!
Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες στην άνοδο της Χρυσής Αυγής όσο συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως απόκομμα του 3% ενώ τον ψήφισε η μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού λαού που είναι πάνω απ’ όλα πατριώτες!
Ας σεβαστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ΣΥΡΙΖΑ το 27% που τον ψήφισε κι ας γίνει πατριωτικό κόμμα, αλλιώς θα παρασύρει την Ελλάδα στο χάος και στο ναζισμό! Η περίοδος της ανευθυνότητας τελείωσε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ…
http://www.ezy.gr/suriza-kai-anodos-ths-chrusis-augis/

5 σχόλια

  1. Ολόκληρη εκπομπή έγινε στην ΝΕΤ για την Χρυσή Αυγή χωρίς την Χρυσή Αυγή.Φανταστείτε πόσο έχει πάθει την πλάκα του το προδωτικό μεταπολιτευτικό σύστημα.Και είναι μόνο η αρχή.Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα συγκρατησου απο πανω.για ποιο πραγμα να κουβεντιασει κανεις μαζι σας.απλως οι αλλοι πρεπει ν αγαπανε περισσοτερο την πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει μεγαλη ανοδο η χρυση αυγη στην πατρα που μενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση