GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορώ να υπηρετήσω αυτή την αλλαγή στρατηγικής»

Την διαφωνία του με τους όρους για την ψήφιση των νέων μέτρων που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε σαφώς ο βο...

Την διαφωνία του με τους όρους για την ψήφιση των νέων μέτρων που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε σαφώς ο βουλευτής Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος, κάνοντας λόγο για αλλαγή στρατηγικής.
«Θέλω να σας πω με καθαρότητα ότι αυτή την αλλαγή στρατηγικής δεν μπορώ να την υπηρετήσω. Θα διαφωνήσω, και θα διαφωνήσω και στο Κοινοβούλιο μέσα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Ο βουλευτής υπενθύμισε ότι σε λίγες βδομάδες θα ληφθούν αποφάσεις για την λύση του προβλήματος της Ισπανίας, της Ελλάδας και πιθανόν της Κύπρου και διερωτήθηκε: «Αναρωτιέμαι, αλήθεια, στον πρόεδρο οι ξένοι ηγέτες και συνομιλητές του στην Ευρώπη του λένε βάλτε διάφορα θέματα τώρα και μην ψηφίζετε τα μέτρα; Αυτό, κατά την γνώμη μου, συνιστά αλλαγή στρατηγικής και αναρωτιέμαι τι άλλαξε από χθες».
Τόνισε, μάλιστα, ότι όλοι πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε σχεδόν με την διάλυσή του την προσπάθεια διάσωσης της χώρας. Αυτό το τίμημα πρέπει να το αποδεχτούμε ως ένα ιστορικό γεγονός».
Με αφορμή το ζήτημα της περίφημης λίστας «Λαγκάρντ», ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία όλες τις δύσκολες στιγμές, μένοντας μακριά από θεωρίες συνωμοσίας».

3 σχόλια

  1. Τουλάχιστον τη νέα συμφφωνία για τα μέτρα θα την διαβάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ'οτι διαβασα στην συγκεντρωση ητανε και ο ''Φιλαρχος'' Παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να τη διαβάσει πρέπει να ξέρει να διαβάζει. Και να σέβεται τους άλλους. Και να μην μας προκαλεί. Δηλαδή τι νομίζει, ότι μπορεί να μας φλομώνει στις αρλούμπες μια ζωή; Αρκετά, έχουμε μπουχτίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση