GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιώταρος: Τσατσόπουλε είσαι ομοφυλολάγνος – Τατσόπουλος: Ηλίθιε έτσι να πεις τον πατέρα σου, είσαι νταβαντζής

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος...


Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Οι δύο βουλευτές βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής ΣΚΑΪ στις 7 με τον Νίκο Ευαγγελάτο προκειμένου να σχολιάσουν τα επεισόδια που έγιναν έξω από το θέατρο Χυτήριο για την παράσταση «Corpus Christi» η οποία θεωρήθηκε από ακροδεξιούς και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων βλάσφημη για το πρόσωπο του Χριστού.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ομοφυλολάγνο και «τσατσόπουλο», με τον Πέτρο Τατσόπουλο να απαντά στον βουλευτής της Χρυσής Αυγής «αυτά στην συμμορία σου, τσατσόπουλο να πεις τον πατέρα σου ηλίθιε, ακούς νταβαντζή;».
Ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπαθώντας να βάλει τάξη κάλεσε τους παρευρισκομένους να ηρεμήσουν με τον Ηλία Παναγιώταρο να απαντά πως θα ηρεμήσει μόνο «αν φύγει ο καραγκιόζης από το πάνελ».

9 σχόλια

  1. Autoi pou fonazoun doksa kai timi stous xites kai tous tagmkatasfalites milane gia tsatsous. ELEOS!!!

    Autoi pou sinergastikan me tous Germanous kai oi apogonoi tous apoteloun to Elliniko kratos kai tous mixanismous tou.

    OI DOSILOGOI EXOUN 8RASOS STIN ELLADA TOU 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Ρε τατσιόπουλε θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
    Αν είχα την ικανότητα και την δυνατότητα να κάνω μια θεατρική παράσταση που θα σε έβαζα γυμνό, από την ΠΙΣΩ πλευρά, να ασχολείσαι επί 2 ώρες με την τρυπίδα σου.

    Όλο το έργο θα σατίριζε τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που έχεις εκτοξεύσει όλα αυτά τα χρόνια, θα έβριζα τον πατέρα και τη μάνα σου χυδαία και θα έβαζα και τις δικές μου ΣΑΛΤΣΕΣ, γιατί η τέχνη ρε παιδί μου δεν γνωρίζει όρια.

    Άραγε δεν θα μου έκανες μήνυση και αγωγή μαζί, ζητώντας μου τα μαλλιοκέφαλά σου ,επειδή θα σε εξευτέλιζα ?

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ( γιατί πίσω από κάθε τέτοιο άνθρωπο κρύβεται, ένα ΠΑΠΑΡΙ) βρίζεις και χλευάζεις τα ιερά και όσια ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ των συνανθρώπων μας ?

    Γιατί ρε μισάνθρωπε, που ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια έχεις περάσει, βγάζεις τέτοιο μίσος για ΕΛΛΗΝΕΣ ?
    Από που τα παίρνεις ρε ΚΕΡΑΤΑ εσύ και οι όμοιοί σου ?


    Υ.Γ. Σέβομαι απεριόριστα τα πιστεύω όλων των θρησκειών, αλλά δεν γίνεται κάποιες θρησκείες να είναι πιο ΣΕΒΑΣΤΕΣ από τις άλλες, μέσα στην Ελλάδα.

    ΥΓ. Βρήκαν και τα κάνουν.
    Ας τολμούσαν επί ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ να κάνουν τέτοιες αηδίες.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστερο "Χιουμορ"...του κώλου.
    Από τον Harry Klynn που νομίζει ότι το να προσβάλλεις (όσους προσβάλλονται ..) την πίστη των Χριστιανών κάνοντας χιούμορ εις βάρος της πίστης τους και παραποιώντας κάποια εικόνα της Παναγίας είναι.. "Αντιστασιακό"!!


    Η προσευχή για τη Μέρκελ που σαρώνει στο Facebook!
    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει «προσευχή» αφιερωμένη στη Μέρκελ, με αφορμή την επίσκεψή της στη χώρα μας.


    Σημείωση: Θα ήθελα κάποτε όλοι αυτοί οι Αναρχο-Αριστερο-Θολό-Κουλτουριάρηδες να ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να κάνουν κάτι αντίστοιχο "Χιουμοριστικό" με το Κοράνι.

    Να παραφράσουν με..χιούμορ,
    τους στίχους του Κορανίου που αναφέρονται στην πίστη προς τον Προφήτη...

    Να δούμε αν έχουν τα α@χ@ια να το κάνουν αυτό στην θρησκεία που θεωρεί ΚΑΘΗΚΟΝ να θανατωθούν οι ΑΠΙΣΤΟΙ...

    Αλλά αυτοί οι τύποι ΔΕΝ έχουν α@χι@ια στην θέση που τα έχουν οι υπόλοιποι Έλληνες.

    Τα έχουν στο στόμα τους, είναι βλέπετε της...γλώσσας.

    Τα έχουν εκεί και τα χρησιμοποιούν μόνο για να γλύφουν επιδοτήσεις για τα μηδενικής αξίας "Καλλιτεχνικά Δρώμενα" τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία παραγωγική γεώτρηση στην Ελλάδα
    πριν το 2020.

    ''Για να μπορέσει η Ελλάδα να τραβήξει το ενδιαφέρον των ξένων πρέπει να πάψουν οι πολιτικοί να βαυκαλίζονται με δηλώσεις και να πάνε στο Λονδίνο και στον Χιούστον που είναι οι έδρες των εταιριών για να τις πείσουν να έρθουν να επενδύσουν''.

    O θαλάσσιος κόλπος της Καβάλας, ανοιχτά τη Θάσου, θα παραμένει – εφόσον υπάρχει βέβαια πετρέλαιο – η μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που θα γίνεται εξόρυξη καθώς με τους πλέον αισιόδοξους υπολογισμούς δεν πρόκειται να διεξαχθεί παραγωγική γεώτρηση σε άλλο σημείο της χώρας πριν το 2020.


    Ο γκει Μωαμεθ, οι τρανσεξουαλ Ισλαμιστες μαθητες του και οι Χρυσαυγιτες..

    Πέτρος Τατσόπουλος, Μαρία Ρεπούση, Ιωάννα Κούρτοβικ έσπευσαν χτες να προσέλθουν στο θέατρο "Χύτηριο" στο Γκάζι, για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του θεατρικού έργου "Corpus Christi" του Λαέρτη Βασιλείου.

    Διαβάζοντας τα ονόματα των παρευρισκόντων, μπορείτε να φανταστείτε λίγο-πολύ το περιεχόμενο του έργου,
    αλλά και το target group στο οποίο απευθύνεται: άθεοι, αριστεροί και τύποι στα αυτιά των οποίων η λέξη "πατρίδα"...δεν ηχεί και τόσο ευχάριστα.

    Φυσικά οι ίδιοι άνθρωποι, σκίζονται κυριολεκτικά για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην προσευχή, στη λατρεία, ενώ σε περίπτωση που τυχόν σκιστεί καμιά σελίδα από το κοράνι, διοργανώνουν και συλλαλητήρια με αφορμή τη δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών.

    Αλήθεια, κύριες και κύριοι υπέρμαχοι του "Corpus Christi"...

    Αν η ταινία δεν είχε ανεβεί από τον Ελληνοαλβανό Λαέρτη Βασιλείου, αλλά από έναν Ορθόδοξο Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος ήθελε να παρουσιάσει τον γκέι Μωάμεθ και τους τρανσέξουαλ ισλαμιστές μαθητές του, θα τρέχατε να δείτε την πρεμιέρα, ή μήπως θα φωνάζατε πάλι, αμολώντας κατηγορίες περί δικαιωμάτων και θρησκευτικού φανατισμού;

    Υ.Γ.: Τα όσα ακολούθησαν με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες που ως αυτόκλητοι υπερασπιστές του Χριστιανισμού [από πότε οι δωδεκαθεϊστές υπερασπίζονται τον Ιησού;;] αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να προπηλακίσουν και να μοιράσουν... ψιλές, αποτελούν λογική συνέπεια, όταν η Πολιτεία δε δύναται να προλάβει το κακό.

    Η βλάσφημη παράσταση όφειλε να μην ανέβει ποτέ, ώστε οι Χρυσαυγίτες αντί να κουβαλιούνται βραδιάτικα στο Γκάζι, να βρίσκονται ήσυχοι στο σπιτάκι τους, μελετώντας τους λόγους του αγαπημένου τους Αδόλφου Χίτλερ.



    κ.κ. Βουλευτά του Συριζα
    ψωλή του Βουκεφάλα
    Λεβεντομαλάκα

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    Αυτά είναι..
    πάααααααααααρρρρρρτττααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το επίπεδο ανάμεσα στον Τατσόπουλο και τους σκατοσκώληκες ήταν πάντα Υψηλό. Τώρα πως οι σκατοσκώληκες από παγανιστές αριανοί έγιναν ελληναράδες χριστιανοί, θα το μάθουμε στην επόμενοι εσκατομαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επίπεδο ανάμεσα στον Τατσόπουλο και τους σκατοσκώληκες ήταν πάντα Υψηλό. Τώρα πως οι σκατοσκώληκες από παγανιστές αριανοί έγιναν ελληναράδες χριστιανοί, θα το μάθουμε στην επόμενη εσκατομαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από αυτά που φαίνονται μέσα από τις δημοσκοπήσεις και όσα διαρρέουν στα ΜΜΕ.

    Τεράστια φθορά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που καταποντίζονται εκλογικά, ενώ φαίνεται να μη χάνει τόσο η ΝΔ και ο Σαμαράς. Ουσιαστικά καταπίνει τους δύο άλλους συνεταίρους της κυβέρνησης !!!

    Ενισχύονται οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α, πριν ακόμα ανακοινωθούν τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ!

    Όταν ψηφιστούν τα μέτρα, η ΝΔ θα καθαρίσει ανεπιθύμητους υπουργούς και βουλευτές !

    Τα μέτρα που θα προκαλέσουν τεράστιες ρωγμές στο εκλογικό σώμα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι :

    α) Η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά
    β) Η ουσιαστική κατάργηση τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων
    γ) Η κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας
    δ) Η αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα, στις εξετάσεις και η αδυναμία εύρεσης γιατρών του ΕΟΠΠΥ
    ε) Η νέα επιδρομή στα ακίνητα ( σπίτια, μαγαζιά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια ) με μείωση αφορολογήτου

    Ουσιαστικά θα σημάνουν το τέλος των 3 κομμάτων και τη μαζική αποχώρηση χιλιάδων μελών, νέων, συνδικαλιστών προς άλλες πολιτικές παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υποκρίσια του φασίστα

    Δήθεν κόπτονται για τρία πράγματα: ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    Αυτό είναι το διαχρονικό μότο των ελλήνων φασιστών, δηλωμένων και αδήλωτων. Από τα χρόνια του εμφυλίου, του μετεμφυλιακού παρακράτους, της χούντας και της παρασιτικής ζωής τους κατά την μεταπολίτευση, όλοι οι φασίστες εμφανίζονταν ιδιαίτερα ευαίσθητοι για αυτές τις τρεις αξίες. Πάμε να δούμε όμως πως η σύγχρονη μοδάτη έκφραση του φασισμού, η Χρυσή Αυγή, παραποιεί και αλλοιώνει ακόμα και αυτές τις αξίες στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι δρα.

    ΠΑΤΡΙΣ: Οι άνθρωποι οι οποίοι υμνούν τον μέγιστο σφαγέα και καταστροφέα της πατρίδας τους, αυτοί οι οποίοι τιμούν ως ήρωες τους δωσίλογους συνεργάτες του κατακτητή της χώρας τους, αυτοί οι δήθεν εθνικιστές που ποζάρουν στις φωτογραφίες με όλα τα σύμβολα του γερμανικού στρατού, αυτοί που έχουν κεντήσει το κορμί τους με σβάστιγκες, αγκυλωτούς σταυρούς και ό,τι άλλο σχεδίασαν οι ναζί σκιτσογράφοι του Χίτλερ, πως τολμούν να μιλούν για πατρίδα; Πατριώτες οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων; Άντε να μάθετε πρώτα τον εθνικό ύμνο και μετά ελάτε να μας τα ξαναπείτε.


    ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Όσο η Χρυσή Αυγή ζούσε στο περιθώριο ήταν μια οργάνωση που πίστευε στον Θεό Πάνα, και στο Δωδεκάθεο. Εντάξει, άβυσσος η ψυχή του πιστού. Εδώ υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας, ο Δίας και ο Ερμής μας πείραξε; Όταν άρχισαν όμως τα νούμερα να ανεβαίνουν τότε άρχισαν και οι δεήσεις στον Χριστό. Ξέρετε εκείνον τον εβραίο που γεννήθηκε στη Ναζαρέτ. Ήθελαν βλέπετε να μιλήσουν σε ένα κοινό το οποίο στην Ελλάδα είναι κολλημένο με τη θρησκεία όπως το κατακάθι στον ελληνικό καφέ. Έτσι ξεχάστηκαν τα ποιήματα-ωδές στον Σατανά του αρχηγού τους, ξεχάστηκε και το δωδεκάθεο και άρχισε η αγάπη για την Παναγία. Αλήθεια ρε Χρυσαυγίτες, πιστεύετε σε μια θρησκεία που κεντρικό της πρόσωπο έχει έναν Εβραίο;

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Όλοι οι φασίστες λένε ότι πιστεύουν στην οικογένεια. Πρέπει, λέει ο άνθρωπος να παντρεύεται, ειδικά ο Έλληνας, ώστε να γεννάει παιδιά και να μεγαλώσει ο ελληνισμός. Κάτι σαν το «γαμάτε γιατί χανόμαστε» αλλά με δικά τους λόγια. Είναι στ’ αλήθεια υπέρ της οικογένειας οι χρυσαυγίτες; Δεν θα αναφερθώ στα κουτσομπολιά που φέρουν τον Κασιδιάρη να είναι αντροχωρίστρας και να μπαίνει ανάμεσα στην Βούλα και τον σύζυγό της. Ούτε στην βουλευτή του κόμματος και σύζυγο του αρχηγού που διατηρεί ξενοδοχείο για παράνομα ζευγάρια. Αυτά είναι κατινιές.

    Όταν ζητάς να πεταχτούν έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα μωρά των μεταναστών, πόσο πραγματικά πιστεύεις στην οικογένεια;. Πόσο πιστεύει αλήθεια ένας χρυσαυγίτης στην ανάπτυξη των παιδιών; Πόσο χώρο πιστεύετε θα δίνει ο χρυσαυγίτης-πατέρας στο παιδί του να αντιδράσει, να αμφισβητήσει, να συγκρουστεί μαζί του; Πόσο ελεύθερη και ανεξάρτητη μπορεί να είναι μια γυναίκα σε μια χρυσαυγίτικη οικογένεια; Αυτό που στην πραγματικότητα λατρεύουν δεν είναι η οικογένεια, είναι η εξουσία του πατέρα. Η αναπαραγωγή σεξιστικών και εξουσιαστικών προτύπων. Τα υπόλοιπα μέλη είναι απλά αναγκαία γιατί για να είσαι βοσκός πρέπει να υπάρχει κοπάδι. Δεν παντρεύονται γιατί έτσι εξυπηρετούν κάποιον ιερό σκοπό. Παντρεύονται για να έχουν κάποιον να εξουσιάζουν. Βλέπετε η καθημερινότητα ενός χρυσαυγίτη είναι δύσκολη. Δεν είναι λίγο να έχεις κάποιον «πυρηνάρχη» πάνω από το κεφάλι σου να σου δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα για μια ζωή. Πρέπει να έχεις κι εσύ κάπου να ξεσπάς. Γι’ αυτό κάνε εκεί μια οικογένεια.

    Όλα τα παραπάνω μου θυμίζουν εκείνο το πανό των Αεκτζήδων για τον Μπάγιεβιτς. Αν το παραφράσουμε μάλλον θα είναι κάπως έτσι:

    «Πρόδωσες την πατρίδα σου για τη Γερμανία
    Πρόδωσες την θρησκεία σου για τον Χριστιανισμό

    Πρόδωσες τις αξίες σου για λίγες ψήφους
    Και παρ’ όλα αυτά ο θεός σου έδωσε την ικανότητα να κάνεις παιδιά κι εσύ την είδες οικογενειάρχης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση