GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να γιορτάσουμε σύντομα την απελευθέρωσή μας από τους δανειστές-βδέλλες»

Στη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης παρέστη ο πρ...

Στη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης παρέστη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στη συμπρωτεύουσα, ευχήθηκε σύντομα η Ελλαδα να «γιορτάσει την απελευθέρωσή της από τους δανειστές-βδέλλες, που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού».
Εξερχόμενος από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου ο κ. Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:
«Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει τον Προστάτη Άγιο, τον Άγιο Δημήτριο και παράλληλα γιορτάζει τη μνήμη του «Όχι» της 28ης Οκτωβρίου. Ένα «Όχι» που πρέπει να ακουστεί ξανά σε εκείνους οι οποίοι έρχονται ως κατακτητές με οικονομικά όπλα για να καταργήσουν την Εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.
Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει επίσης, τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Εύχομαι σύντομα η Ελλάδα να γιορτάζει την απελευθέρωσή της από εκείνους τους δανειστές που λειτουργούν ως βδέλλες πίνοντας το αίμα του Ελληνικού λαού.
Είναι καθήκον του ελληνικού λαού να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Εμείς θα το πράξουμε. Και πιστεύω ότι πολύ σύντομα σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα καταφέρει ξανά να ζήσει ελεύθερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση