GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι σκλάβες του έρωτα φτάνουν από την Αθήνα στη Ρώμη»

«Ελλάδα και κρίση. Οι σκλάβες του έρωτα φτάνουν από την Αθήνα», τιτλοφορείται ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero», το οποίο...

«Ελλάδα και κρίση. Οι σκλάβες του έρωτα φτάνουν από την Αθήνα», τιτλοφορείται ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero», το οποίο αναφέρει ότι πόρνες από την Ελλάδα κάνουν πιάτσα στους δρόμους της Ρώμης.
«Βυθισμένες στην κρίση της μιζέριας, πολλές Ελληνίδες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους της περιφέρειας και στοιχηματίζουμε ότι αν το κλίμα θα παραμείνει ίδιο στην Αθήνα, που χτες ‘’καιγόταν’’, το φαινόμενο θα συνεχιστεί», αναφέρει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο κέντρο της Ρώμης, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο Ελληνίδες, μία από την Πάτρα και μία από τη Ηγουμενίτσα, οι οποίες έκαναν πεζοδρόμιο μαζί με ακόμα δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία.
Την ίδια στιγμή δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας.
Πολλές πόρνες από την Ελλάδα έχουν εντοπιστεί στην Απούλια, όπου φτάνουν με πλοία μέσω Κέρκυρας.

1 σχόλιο

  1. Γράφει ο Δευκαλίωνας, Δεκέμβρη 2011: Οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες!

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2011/12/blog-post_3591.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση