GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστος Ιακώβου: Καταστράφηκα. Ψάχνω για δουλειά

Οικονομικά κατεστραμμένος δήλωσε ότι είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Άρσης βαρών, Χρήστος Ιακώβου, στην εκπομπή Αυτοψία ...

Οικονομικά κατεστραμμένος δήλωσε ότι είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Άρσης βαρών, Χρήστος Ιακώβου, στην εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σρόϊτερ. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι του και ότι ψάχνει για δουλειά.
"Έβαλα για πούλημα τα πάντα. Το όνειρο ζωής μου, το σπίτι μου το έβαλα για πούλημα, αλλά δεν μπορώ να το πουλήσω. Ούτε να το "σκοτώσω" δεν μπορώ", ανέφερε χαρακτηριστικά. Μίλησε διεξοδικά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετά την αποχώρησή του από τον χώρο της άρσης βαρών.
Ξεκινώντας με τις οικοδομικές κατασκευές, όπου, λόγω κρίσης, δεν κατάφερε να πουλήσει ούτε ένα διαμέρισμα και συνεχίζοντας με το ψητοπωλείο που άνοιξε το 2009 στη Νέα Σμύρνη και έβαλε λουκέτο δυο χρόνια αργότερα.
Για αυτή την εμπειρία αυτή, ο Ιακώβου δήλωσε "Ένιωσα πολύ άσχημα. Χάνεις ένα κομμάτι σου! Πονάς! Όταν έκλεισε το εστιατόριο, ήμουν άρρωστος. Όταν απέλυσα τον κόσμο, ένιωσα άσχημα".
Αυτή την στιγμή ο Χρήστος Ιακώβου δήλωσε πως ψάχνει για δουλειά και ότι προσπαθεί να ασχοληθεί με το εμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση