GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προσωπικές οι απόψεις Δατσέρη...»

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι δεν ενστερνίζεται τις απόψεις του Γιάννη Δατσέρη (στενότατος συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέ...

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι δεν ενστερνίζεται τις απόψεις του Γιάννη Δατσέρη (στενότατος συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου), ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου με άρθρο του στην εφημερίδα το «Έθνος».
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
«Το σημερινό άρθρο – βιβλιοκριτική του Γ. Δατσέρη στην εφημερίδα ‘Εθνος για το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου αποτυπώνει προσωπικές απόψεις του κ. Δατσέρη  προφανώς στο πλαίσιο ανοικτού διαλόγου μεταξύ ενός βουλευτή και ενός στελέχους του ΠΑΣΟΚ που συνδέονται μεταξύ τους με φιλία και μακρά κοινή διαδρομή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
 

2 σχόλια

  1. LIBERATION: ΈΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    «Αντί να συλλάβουν τους κλέφτες και τους Υπουργούς που παραβιάζουν το νόμο, θέλουν να συλλάβουν την αλήθεια»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πότε είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ ο Δατσέρης? Κολαούζο του Βενιζέλου ήταν και είναι.Και αυτός και ο Λοβέρδος τα ίδια σκατά είναι. Καρφί δεν μας καίγεται. Ετσι και αλλιώς και οι δυο θα εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση