GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοβούνται να ψηφίσουν τα μέτρα πριν τις παρελάσεις;

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι τα επώδυνα μέτρα θα ψηφίζονταν στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, τα μέτρα θα ψη...

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι τα επώδυνα μέτρα θα ψηφίζονταν στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, τα μέτρα θα ψηφιστούν στις αρχές Νοεμβρίου.
Σχετικά με αυτή την αναβολή οι φήμες οργιάζουν ότι έγινε για να περάσουν πρώτα οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου που ανακαλούν στις μνήμες το έπος του 1940 και την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα.
Όπως όλοι ενθυμούμαστε, πέρυσι 26 Οκτωβρίου ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε από τις Βρυξέλλες δήθεν θριαμβευτής, που συμφώνησε το PSI  και το δεύτερο εξαθλιωτικό μνημόνιο και δύο ημέρες αργότερα οι πολίτες έτρεπαν σε άτακτη φυγή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Αυτό προφανώς η εσωτερική τρόϊκα των Σαμαρά, Βενιζέλου Κουβέλη, θέλει να το αποφύγει. Θα πάμε ήσυχα στις παρελάσεις με τα καλά λόγια των ευρωπαίων τοκογλύφων και μετά θα έρθει ο καταιγισμός της εξαθλίωσης στη Βουλή.
πηγή
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση