GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο έλεος της καταιγίδας η Ήπειρος – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

Αμέτρητα είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στο νομό Ιωαννίνων η καταρρακτώδης βροχή που πέφ...


Αμέτρητα είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στο νομό Ιωαννίνων η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει εδώ και ώρες, με ένα σπίτι να βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ μια ολόκληρη κτηνοτροφική μονάδα καταστράφηκε.

Πιο αναλυτικά, στο Γρεβενίτι η στέγη μιας κτηνοτροφικής μονάδας δεν άντεξε την ορμή του νερού και κατέρρευσε, καταπλακώνοντας τα ζώα που ήταν μέσα ενώ μεγάλα προβλήματα λόγω καταπτώσεων υπάρχουν στις περιοχές του Ζαγορίου, της Κόνιτσας και των Τζουμέρκων.
Στο Μέτσοβο η υδροδότηση γίνεται μετ’ εμποδίων ενώ στο χωριό Μηλιά υπερχείλισε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ποτάμι, πλημμυρίζοντας δύο καταστήματα.
Η πυροσβεστική έχει δεχτεί ουκ ολίγες κλήσεις, με τους άνδρες της να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην κινδυνέψουν άνθρωποι και να σώσουν περιουσίες ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας εργάζονται εντατικά για να μην κλείσουν από καταπτώσεις οι εθνικές οδοί Ιωαννίνων-Κοζάνης και Ιωαννίνων-Άρτας.
Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση