GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατάκα της χρονιάς από τον Χριστόφια στον Παπούλια!

Την ατάκα της χρονιάς μας χάρισε ο Κύπριος Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας σε έναν μικρό αλλά απολαυστικό διάλογο με τον Πρόεδρο τη...


Την ατάκα της χρονιάς μας χάρισε ο Κύπριος Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας σε έναν μικρό αλλά απολαυστικό διάλογο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Χριστόφιας έγινε δεκτός με θέρμη από τον Κάρολο Παπούλια.
Μεσούσης της κρίσης και με την Κύπρο να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, ο κ. Παπούλιας ρώτησε μπροστά στις κάμερες πρώτα-πρώτα για την οικονομία της Μεγαλονήσου. «Πως πάει η οικονομία κύριε Πρόεδρε;» ρώτησε τον κ. Χριστόφια, που άρχισε να… νοιώθει άβολα. «Ε… Να…» κόμπιασε λίγο ο Κύπριος Πρόεδρος. «Είναι και τα παιδιά τώρα μπροστά…» συμπλήρωσε δείχνοντας τουςδημοσιογράφους με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια!
«Δεν πειράζει. Τα έχουμε ζήσει» απάντησε μια συνάδελφος για να έρθει η νέα… πληρωμένη απάντηση του κ. Χριστόφια: «Εσείς έχετε ζήσει την κρίση, εμείς δεν θέλουμε να περάσουμε τα ίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση