GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Γιάννης Μανιάτης

Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Μανιάτης, όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5, με...

Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Μανιάτης, όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό, άγνωστοι τηλεφώνησαν με απόκρυψη στο πολιτικό του γραφείο και απείλησαν για τη ζωή του.
«Υπήρξε εξέλιξη και μετά τα επεισόδια. Περίπου τρεις ώρες μετά τη λήξη των επεισοδίων, η συνεργάτιδά μου στο βουλευτικό μου γραφείο δέχθηκε δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, με απόκρυψη αριθμού, όπου της είπαν, “ο Μανιάτης έχει τελειώσει, θα τον τελειώσουμε, τα σημερινά ήταν μόνο η αρχή, να δεις τι θα πάθει τις επόμενες μέρες”.
Και βεβαίως, πρέπει να σας πω ότι ενημέρωσα αμέσως τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον κ. Δένδια, και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε ο κ. Μανιάτης.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε προηγούμενα με κάποιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε:
«Απολύτως καμία σχέση. Δεν είχε τύχει ούτε καν να συναντηθούμε στους διαδρόμους. Εγώ, όπως ξέρετε, ήμουν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και είχα ετοιμαστεί να μιλήσω για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και τα πολύ θετικά που έχει κάνει η χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια στα ζητήματα της έρευνας υδρογονανθράκων.
Και βρέθηκα απέναντι σε ύβρεις σε βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος και σε βάρος του τρόπου λειτουργίας της Δημοκρατίας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό», είπε ο κ. Μανιάτης.
Οι χθεσινές σκηνές στη Βουλή εκτυλίχθηκαν με αφορμή τα πυρά που έστρεψε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ. Τα σχόλια προκάλεσαν την οργή του Γιάννη Μανιάτη και αποτέλεσμα ήταν
οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση στην οποία συζητιόταν επερώτηση της για τη χάραξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης εκ μέρους της Ελλάδας στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

1 σχόλιο

  1. ο φασισμος δε θα περασει μπορει να χαιδευουν αυτια αλλα στη κρισιμη ωρα θα τους μαυρισουν για να ειναι σαορτυ με τα ρουχα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση