GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενική απεργία στην Πορτογαλία το Νοέμβριο

Γενική απεργία ανακοίνωσε το μεγαλύτερο εργατικό συνδικάτο της Πορτογαλίας στις 14 Νοεμβρίου απαντώντας άμεσα στα νέα μέτρα που ανακοί...

Γενική απεργία ανακοίνωσε το μεγαλύτερο εργατικό συνδικάτο της Πορτογαλίας στις 14 Νοεμβρίου απαντώντας άμεσα στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Κοέλιο σήμερα το απόγευμα.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γκασπάρ, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα σκληρά μέτρα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που επιβάλlονται από το μνημόνιο ύψους 78 δισ. ευρώ που έχει υπογράψει η Λισαβόνα με την τρόικα.
Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε έκτακτη εισφορά 4% σε όλα τα εισοδήματα, μείωση των φορολογικών κλιμακίων από 8 σε 5, καθώς επίσης και αύξηση του φόρου σε χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, προϊόντα καπνού και είδη πολυτελείας.
Η συντηρητική κυβέρνηση αναζητούσε ισοδύναμα μέτρα καθώς πήρε πίσω την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες.
Σημειώνεται ότι σήμερα γίνονται στάσεις εργασίας στα τρένα για τρίτη ημέρα και θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή.

1 σχόλιο

  1. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ, Η ΔΑΠ, Η ΠΑΣΠ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ. ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση