GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψευδής η «λίστα» που παρουσιάζεται στο Διαδίκτυο

Η «λίστα» που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο και εμφανίζει ποσά καταθέσεων βουλευτών, ως χρήματα που εξήχθησαν στο εξωτερικό, είναι ψευδής,...

Η «λίστα» που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο και εμφανίζει ποσά καταθέσεων βουλευτών, ως χρήματα που εξήχθησαν στο εξωτερικό, είναι ψευδής, αποφάνθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, κατόπιν έρευνας.
Εκφράζει μάλιστα την ανησυχία της, διότι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβονται αντικοινοβουλευτικές δυνάμεις, οι οποίες «πετάνε λάσπη» στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Σημειώνεται ότι και η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας λίστας.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στο μεταξύ, κατά τη σημερινή της σύσκεψη, η Διάσκεψη των Προέδρων ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» Αθ. Νάκο ότι το πρωί απέστειλε επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντε με την οποία ζητείται η αποστολή της «λίστας Λαγκάρντ» στη Βουλή και των ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων.
Εξ΄άλλου, σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να οριστεί άμεσα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τους προέδρους των κομμάτων για τον προσδιορισμό της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση