GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Η Μέρκελ δεν είναι η τρόικα

H Γερμανίδα καγκελάριος δεν είναι η τρόικα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, λέγοντας ότι στην ατζ...


H Γερμανίδα καγκελάριος δεν είναι η τρόικα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, λέγοντας ότι στην ατζέντα της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ δεν περιλαμβάνεται η εκταμίευση της επόμενης δόσης.
«Η καγκελάριος δεν είναι η τρόικα. Η καγκελάριος ταξιδεύει στην Ελλάδα όπως ταξιδεύει σε πολλές άλλες χώρες και όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός ταξίδεψε στο Βερολίνο» σημείωσε ο κ. Σόιμπλε.
«Η Γερμανία κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Ελλάδα στον δύσκολο δρόμο της. Αλλά η τρόικα έχει τη δική της δουλειά» πρόσθεσε.
Οι δηλώσεις των Ευρωπαίων πριν το Eurogroup:
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν δήλωσε ότι η ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού διάσωσης αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ευρωζώνη, προσφέροντας ένα μόνιμο τοίχος ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη που έδωσε στο Ελσίνκι το περασμένο Σάββατο ο κ. Ρεν υποστήριξε ότι «οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες και χθες. Γι’ αυτό εκτιμώ και περιμένω το eurogroup να καταλήξει σε μια θετική και υποστηρικτική δήλωση για την ελληνική πρόοδο».
H Eλλάδα πρέπει να λάβει περισσότερο χρόνο, αν κάτι τέτοιο δεν απαιτεί σημαντική επιπρόσθετη χρηματοδότηση, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, Λουκ Φρίντεν, κατά την άφιξη του στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
«Η Ελλάδα καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες. Είναι πολύ δύσκολα εκεί κάτω. Και πιστεύω ότι αν χρειάζεται να τους δώσουμε επιπρόσθετο χρόνο, αν αυτό δεν απαιτεί πολλά επιπρόσθετα χρήματα, πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα» τόνισε o κ. Φρίντεν.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

2 σχόλια

  1. Πατριώτες ALERT!! Aύριο η Μέρκελ στην Ελλάδα

    Θα φρίξουν πάλι οι "πατριώτες" του κόλου.

    Φαντάζομαι ότι όλοι οι.."αντιστασιακοί" θα αντιδράσουν
    - "Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών! "

    XAXAXA...!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση