GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επικοινωνιακό φιάσκο η επίσκεψη Μέρκελ»

Ως «επικοινωνιακό φιάσκο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη Μέρκελ, στην ανακοίνωση του για τη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου μ...

Ως «επικοινωνιακό φιάσκο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη Μέρκελ, στην ανακοίνωση του για τη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
«η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ καταδεικνύει τη στρατηγική σύμπλευση της ελληνικής και της γερμανικής κυβέρνησης, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τους δανειστές και το κεφάλαιο ότι σκοπεύει να εμμείνει στην ίδια αδιέξοδη και εγκληματική πολιτική», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ηχηρό μήνυμα στην τρικομματική συγκυβέρνηση ότι φτάνει στο τέλος της» από τις «σημερινές μαζικές συγκεντρώσεις των εργαζομένων και της νεολαίας».
Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι καλλιεργούσαν την εντύπωση ότι η επίσκεψη της κ. Μέρκελ θα σηματοδοτούσε κάτι διαφορετικό για τη χώρα, διαψεύστηκαν οικτρά. Το μόνο βέβαιο από το σημερινό επικοινωνιακό φιάσκο είναι πως τίποτα καινούργιο δεν ειπώθηκε, πέρα από την προτροπή της κ. Μέρκελ να συνεχίσουμε στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο, στο ίδιο λάθος. Εξάλλου, οι ευχές της για παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ επαναφέρουν το γνωστό χιλιοειπωμένο εκβιασμό, με σκοπό τη συνέχιση της ίδιας βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής.
Σε κάθε περίπτωση, η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ καταδεικνύει τη στρατηγική σύμπλευση της ελληνικής και της γερμανικής κυβέρνησης, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τους δανειστές και το κεφάλαιο ότι σκοπεύει να εμμείνει στην ίδια αδιέξοδη και εγκληματική πολιτική, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία.
Στον αντίποδα του νεοφιλελεύθερου δρόμου της εξαθλίωσης των λαών και της αποδόμησης της Ευρώπης, οι σημερινές μαζικές συγκεντρώσεις των εργαζομένων και της νεολαίας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην τρικομματική συγκυβέρνηση ότι φτάνει στο τέλος της».

5 σχόλια

  1. Σήμερα ΗΤΑΝ σημαντική μέρα.

    Επειδή ΟΛΕΣ οι "Αντιμνημονιακές" δυνάμεις κάλεσαν σε ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν τους "Αντιστασιακούς" Έλληνες "Πατριώτες".
    Και οι αρλουμπολόγοι μας ζαλίσαν
    ότι έχουν τον κόσμο ΜΑΖΙ τους και θα μαζέψουν 1.000.000 κόσμο...

    Και ξανατονίζω ότι οι εκκλήσεις ήταν από ΟΛΟΥΣ τουςαντιστασιακούς
    του...κόλου.
    Από την αναρχοαριστερά έως την ακροδεξιά.

    ± Δικαιολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ±

    Έλα όμως που ούτε 30.000 δεν μαζέψετε...!!!
    Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα κρατικοδίαιτα λαμόγια
    που ΔΕΝ θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

    Οπότε.....ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ σας
    ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς μα κανείς δημοσιογράφος η αναλυτής η ξερόλας δεν είπε την αλήθεια γιατί ήλθε η κ. Μερκελ..

    ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΎΛΑ.

    Θα λένε στους ψηφοφόρους τους, είδατε ήλθε και η ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟΣ, ΑΡΑ ΌΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ( ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΎΡΙΑ)

    ...Ο ΒΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω τη δηλωση αφτου του ψευτομαγκα του Τσιπρα αν η Μερκελ δεχοταν να τον δει.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε ψυχολόγε, δεν έβγαινες στα παράθυρα να τα πεις. Και πού είσαι μην είσαι μετριόφρων, δεν είσαι Ο ΒΛΑΚΑΣ, είσαι πολύ παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα το 'πε ο ΣΥΡΙΖΑ...

    Μη λέτε ανοησίες, ο Σύριζα, βλαστάρι του πάλαι ποτέ Συνασπισμού, ξέρει από επικοινωνία. Όσους επικοινωνιολόγους και διαφημιστές είχα γνωρίσει στις πορείες προς την Πρεσβεία την εποχή του χρηματιστηρίου, ήταν με τον Συνασπισμό. Τώρα δεν ξέρω τι απέγιναν, ίσως δεν είναι πια très chic να είσαι Σύριζα, ίσως να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση