GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνονται από σήμερα τα διόδια! Αναλυτικά οι τιμές

Αυξημένο κατά 20% θα είναι από σήμερα το κόστος διέλευσης των διοδίων της Εγνατίας οδού. Οι τιμές των διοδίων διαμορφώνονται ως ...


Αυξημένο κατά 20% θα είναι από σήμερα το κόστος διέλευσης των διοδίων της Εγνατίας οδού. Οι τιμές των διοδίων διαμορφώνονται ως εξής:
Για τα δίκυκλα και τρίκυκλα στο 1,70 ευρώ (από 1,40), για ελαφρά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,2 μ. στα 2,40 ευρώ (από 2), για τα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από 4 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. στα 6 ευρώ (από 5) και για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. στα 8,40 ευρώ (από 7).
Σήμερα στην Εγνατία οδό λειτουργούν έξι σταθμοί διοδίων, ο σταθμός Μαλγάρων που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης, στον Πολύμυλο Κοζάνης, στο Μαλακάσι Καλαμπάκας, στα Τύργια Θεσπρωτίας και στον Ίασμο Κομοτηνής.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την κατασκευή έξι Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) κατά μήκος της Εγνατίας οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση