GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άντρες προτιμούν τα χάδια και οι γυναίκες το σεξ

Μεγαλύτερη ανάγκη από  χάδια και  φιλιά φαίνεται πως έχουν οι άνδρες , σύμφωνα με  έρευνα αμερικανών επιστημόνων , η οποία άλλαξε τα ...

Μεγαλύτερη ανάγκη από χάδια και φιλιά φαίνεται πως έχουν οι άνδρες, σύμφωνα με έρευνα αμερικανών επιστημόνων, η οποία άλλαξε τα μέχρι σήμερα στερεότυπα.
Μάλιστα στα ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις (από ένα χρόνο και πάνω) η έρευνα έδειξε πως το σεξ για τη γυναίκα έχει σημαντικότερη θέση σε σχέση με τον άντρα, ο οποίος αναζητά κυρίως την τρυφερότητα.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.009 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, που είχαν ηλικία 25 έως 76 ετών.
Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behavior», ζήτησαν από τους εθελοντές τους να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια, ώστε να αξιολογήσουν την ικανοποίησή τους από τη σχέση τους και την ερωτική τους ζωή.
Οι απαντήσεις τους αποκάλυψαν απίστευτα πράγματα. Οι άντρες λ.χ. που ανέφεραν πως αγκαλιάζονται και φιλιούνται συχνά με τις συντρόφους τους, ήταν κατά μέσον όρο τρεις φορές πιο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους σε σύγκριση με όσους είχαν λιγότερες τρυφερές στιγμές.
Για τις γυναίκες, όμως, αυτού του είδους η τρυφερότητα, εάν δεν συνοδευόταν και από σεξ, δεν αρκούσε για να δηλώσουν ικανοποίηση από τη σχέση.
Μάλιστα οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται πως απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό τους, καθώς, όσες ήταν με τον ίδιο σύντροφό επί 15 χρόνια ή περισσότερο, δήλωσαν μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτό.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση