GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός τράβηξε όπλο σε μαθητή

Tη δική της εκδοχή για την προσαγωγή μαθητών Λυκείου στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρεια...


Tη δική της εκδοχή για την προσαγωγή μαθητών Λυκείου στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση την Δευτέρα, στις 06.50, μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας σχετικά με άγνωστους δράστες που προξενούν φθορές στο Λύκειο Ελασσόνας, αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο και ενώ κινούνταν περιμετρικά αντιλήφθηκαν δύο άτομα, από τα οποία ο ένας έφερε στον ώμο σακίδιο, να πηδούν από το παράθυρο του πρώτου ορόφου του σχολείου και να τρέπονται σε φυγή, σύμφωνα με το vima.gr
Κατά τις αναζητήσεις που έγιναν σε χωράφια τα οποία καλύπτονται από πυκνή βλάστηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα άτομα κρυμμένα πίσω από θάμνους. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «λόγω της περιορισμένης ορατότητας, των συνθηκών χαμηλού φωτισμού και προκειμένου να ληφθούν τα μέτρα αυτοπροστασίας τους, ο ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο από τη θήκη. Διαπιστώνοντας ακολούθως ότι πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, ο αστυνομικός επανέφερε το όπλο στη θήκη και τα άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και προέκυψε ότι είναι 16χρονοι μαθητές του Λυκείου».
Στη συνέχεια σε τηλεφωνική επικοινωνία του Αξιωματικού Υπηρεσίας με το Διευθυντή του Λυκείου, ο δεύτερος δήλωσε άγνοια για ενδεχόμενες προκληθείσες ζημιές και οι δύο μαθητές αφέθησαν ελεύθεροι.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο της έρευνας, ο Διευθυντής του Λυκείου κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας ότι άγνωστοι δράστες είχαν προξενήσει φθορές σε εγκαταστάσεις του σχολείου.
Σε βάρος των δύο ανηλίκων μαθητών σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας για διακεκριμένες φθορές. Έτσι οι μαθητές συνελήφθησαν και μετά την εξέτασή τους αφέθησαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

2 σχόλια

  1. .

    ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ TA ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ
    Μια Συζήτηση με τον Δικηγόρο Γιάννη Ραχιώτη

    VIDEO
    http://youtu.be/3LyrHRf7LQk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ γαμησι οι ελληνιδες στο εξωτερικο!πολυ γαμησι πεφτει ελληναρα μαλακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση