GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίστανε τον αστυνομικό για να κλέβει αλλοδαπούς!

Φορώντας ρούχα, κράνος και γάντια που έμοιαζαν με των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ., έκανε τις δικές του… περιπολίες με την μο...


Φορώντας ρούχα, κράνος και γάντια που έμοιαζαν με των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έκανε τις δικές του… περιπολίες με την μοτοσικλέτα του στα χωριά της Πέλλας ένας 34χρονος Έλληνας και σταματούσε αλλοδαπούς δήθεν για να τους κάνει έλεγχο! Όμως, τους άρπαζε τα χρήματα και εξαφανιζόταν!
Οι πραγματικοί αστυνομικοί της Ασφαλείας Έδεσσας άρχισαν να αναζητούν τον «συνάδελφό» τους μετά την καταγγελία δύο Αλβανών από τους οποίους άρπαξε 710 ευρώ στο χωριό Τσάκοι, πλησιάζοντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και κάνοντάς τους νόημα να σταματήσουν για να τους ελέγξει!
Όταν τον εντόπισαν, ο 34χρονος προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς. Όμως, κατέφυγε στο σπίτι του, όπου τον βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας, τον συνέλαβαν και βρήκαν τα… αξεσουάρ της «μαϊμού» στολής που χρησιμοποιούσε.
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι με την ίδια μέθοδο είχε αρπάξει και την προηγούμενη ημέρα 600 ευρώ και άγνωστο ποσό σε αλβανικά χρήματα από έναν 35χρονο Αλβανό στην Καλή Πέλλας.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας με κατηγορίες για αντιποίηση αρχής, κλοπή και απάτη, ενώ η μηχανή με την οποία έκανε τις κλοπές κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση