GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για στρατιώτες σε ρόλο αστυνομικού στην παρέλαση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Απορία και ανησυχία» εκφράζει ο υπεύθυνος Άμυνας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, για τις πληροφορίες ότι περίπου 1....

«Απορία και ανησυχία» εκφράζει ο υπεύθυνος Άμυνας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, για τις πληροφορίες ότι περίπου 1.000 στρατιώτες θα έχουν άτυπα αστυνομικά καθήκοντα κατά την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Δρίτσας αναφέρει ότι «είναι αδιανόητη και επικίνδυνη ακόμα και μόνο η σκέψη να ανατίθενται σε στρατιωτικούς καθήκοντα άτυπης αστυνόμευσης» και προσθέτει ότι «παρά το προφορικό – τηλεφωνικό ήδη από προχθές διάβημά μου δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση των πληροφοριών».
Ο κ. Δρίτσας καλεί την κυβέρνηση «να ακυρώσει κάθε παρανοϊκή σκέψη, έστω έμμεσης εμπλοκής, των ενόπλων δυνάμεων σε αστυνομικού χαρακτήρα αποστολές».
«Ο λαός έχει δικαίωμα να τιμήσει την επέτειο, προβάλλοντας τις σύγχρονες διεκδικήσεις του» καταλήγει.

1 σχόλιο


  1. ΓΕΛΟΙΟΣ.Οπως..Δεν γουστάρει ο Μπουτάρης τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση.

    Είναι "προοδευτικός". Καταλάβετέτο πια...
    Δεν γουστάρει ο άνθρωπος ο,τιδήποτε έχει σχέση με Έθνος και το δείχνει ...τι να κάνουμε,
    τώρα που γέρασε θα τον αλλάξουμε...

    Στην αρχή ο Μπουτάρης ήταν αντίθετος με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους με το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να κάνουμε φιέστες σε εποχή οικονομικής κρίσης.

    Έλα όμως που οι εκδηλώσεις θα στηριχθούν σε εθελοντές και σε χορηγούς... Αν είσαι όμως "προοδευτικός" και βγάζεις καντήλες με τέτοιες "φασιστικές" εκδηλώσεις δεν πιάνεσαι με τίποτα.


    Αν επρόκειτο φυσικά για θέματα που θα έδιναν μια σοβαρότητα και μια αίγλη στην πόλη όπως
    μια * gay παρέλαση,
    ας πούμε
    ή ένα άγαλμα του *Κεμάλ,
    ασφαλώς
    δεν θα ετίθετο κανένα ζήτημα...


    Ναι, ρε, παρέλαση με τσολιάδες να τους βλέπεις και να το βουλώνεις...
    το κώλο, που έχεις για στόμα
    βόθρε.

    Της πρωκτικής αριστεράς του κώλου
    -συνιστώσα της σεχ-ανωμαλίας.


    Η Ελλάδα που ζεί ακόμα...!!!

    26 Οκτωβρίου 1912. Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης...!!!

    Είναι σωστό να θυμόμαστε πως τα έτη 1912-1913 ο Ελληνικός Στρατός έδωσε ηρωικές μάχες, χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες θυσιάστηκαν υπέρ της πατρίδας και πως η Θεσσαλονίκη ουδέποτε παραδόθηκε ως «δώρο».
    Εκατό χρόνια μετά, αυτές τις μάχες τιμούμε και αυτούς τους ήρωες δοξάζουμε.
    Σήμερα οφείλουμε να στέλνουμε στην κοινωνία μηνύματα ενότητας. Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε ενώπιον μιας τόσο σημαντικής επετείου.

    Και επειδή η ιστορική λήθη βλάπτει τη συλλογική μνήμη, υπενθυμίζω πως λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν έχει μέλλον».

    Καλημέρα ευλογημένη κ εορταστική για πάντα στις ψυχές των Ελλήνων..υγεία εύχομαι κ ελπίδα ομόνοια κ΄ αισιοδοξία...

    Χρόνια πολλά ελεύθερα κ Ελληνικά στην φτωχομάνα μας Θεσσαλονίκη...!!!

    Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κυματίζει από την Πέμπτη η τεράστια Ελληνική σημαία με διαστάσεις 17,46 Χ 27,52 μέτρα. Καταλαμβάνει δηλαδή επιφάνεια 480 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το βάρος της υπολογίζεται στα 130 κιλά.

    Η έπαρση της ελληνικής σημαίας έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

    Η 26η Οκτωβρίου αποτελεί την πλέον σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η γιορτή του πολιούχου Άγιου Δημητρίου συνδυάζεται με την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, το 1912.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση