GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεκτρονικές υπογραφές για την κατάργηση του Μνημονίου συγκεντρώνει το ΚΚΕ

Ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών με σκοπό τη στήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ σχετικά με την κατάργηση των μνημ...


Ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών με σκοπό τη στήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ σχετικά με την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, ανέβασε στο Διαδίκτυο από σήμερα το ΚΚΕ.
Το κόμμα καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του κόμματος.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ, επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή.

4 σχόλια

  1. / ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ /

    Ξαναλέμε για τους ηλίθιους-Βίντεο:
    Απαγόρευση πορεία ΚΚΕ το 1999 όταν ήρθε ο Κλίντον.

    Δείτε το ξύλο που έφαγαν οι κομμουνιστές το 1999... όχι διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας αλλά για την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα.

    Η πορεία προς την Aμερικάνικη πρεσβεία είχε απαγορευθεί και όταν το ΚΚΕ θέλησε να προχωρήσει, έπεσε κλάμα... όπως και αύριο ; !

    epeisodia - o clinton stin athina 1999 Φόρτωση...7205
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη NsantO21 την 16 Μάρ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να δεις ξύλο που φάγανε κάτι χαύγουλα προ ημερών και κλαίγανε σα μύξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΚΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!

    Το ΚΚΕ περνάει τους Έλληνες για ηλίθιους και εν μέρει με το δίκιο του. O Παπανδρέου πριν από ένα χρόνο (Οκτώβριος του 2011), πρότεινε δημοψήφισμα για το μνημόνιο, μπλοφάροντας, όπως λένε οι κακές γλώσσες, για να προκαλέσει απότομη διακύμανση των spreads και του ευρώ και να κερδίσει η παρέα του και οι εργοδότες του εκατομμύρια ευρώ. Αιφνιδίασε έτσι όλον τον πολιτικό κόσμο, αφού η μπλόφα μόνο εν μέσω μυστικότητας θα είχε αξία. Tότε το ΚΚΕ μαζί με όλα τα υποκριτικά κόμματα και τούς υποκριτές δημοσιογράφους, ωρυόντουσαν κατά τού δημοψηφίσματος, γιατί όπως έλεγαν θα εγκλωβίσει τον Ελληνικό λαό σε διλήμματα εκβιαστικά σε σχέση με το Ευρώ.
    Είναι λοιπόν κατά τα φαινόμενα, το ΚΚΕ, γενικώς κατά των δημοψηφισμάτων, αφού πάντα θα υπάρχει στα δημοψηφίσματα ο κίνδυνος του εγκλωβισμού σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως άλλωστε υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και στις εκλογές εξ ίσου!
    Έτσι αποκαλύφθηκε ο πραγματικός  ρόλος όλων αυτών. Και αυτός ο ρόλος είναι η φροντίδα για την διαιώνιση μιάς στημένης κατάστασης, μιάς θεατρικής πολιτικής σκηνής με δήθεν αντιπολιτευόμενα συμφέροντα, για να κοροϊδεύουν και να γίνεται πειστικό το πολιτικό παιχνίδι.
    Διότι ποιά είναι η κορύφωση της δημοκρατίας, η ουσιαστική ευδαιμονία του δημοκράτη; Μα ασφαλώς είναι η υψηλότερη μορφή άμεσης δημοκρατίας, πού είναι το δημοψήφισμα. Και το δημοψήφισμα γίνεται τόσο πιο επιτακτικό, όσο πιο ζωτικό είναι το κρινόμενο ζήτημα. Αυτήν λοιπόν την κορύφωση της δημοκρατίας όλοι την απαξίωσαν, με το γελοίο δικαιολογητικό των «εκβιαστικών διλημμάτων», με σκοπό, υποτίθεται, ακριβώς να προστατεύσουν την δημοκρατία !!!
    Γι’ αυτό και το ΚΚΕ επέμενε για εκλογές ...(ενώ λίγους μήνες πριν από αυτό, έλεγε ότι αυτές δεν είναι λύση!!).
    Λοιπόν οι εκλογές έγιναν, αντί για το δημοψήφισμα. Τα εκβιαστικά διλήμματα δούλεψαν για τα καλά και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να συγκεντρωθεί ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, όπως θα απαιτείτο σε ένα δημοψήφισμα, (τα τρία μπουμπούκια της κυβέρνησης μαζί συγκέντρωσαν 48,2%) και πού φτάσαμε; Ότι ήθελε υποτίθεται το ΚΚΕ να αποφύγει, έγινε στον υπέρτατο βαθμό και τώρα έχουμε μπει πολύ πιό βαθειά στον λάκκο με τα φίδια. Και έρχεται τώρα το ΚΚΕ και ζητάει καμαρωτό υπογραφές...
    Τι να επιδιώκει άραγε; Μήπως να κάνει ότι πιέζει σε ένα προσυνεννοημένο παζάρι για να ελαφρύνουν κατά λίγο τις περικοπές και να πεί ο λαός ότι πάλι καλά πού επενέβη το ΚΚΕ και έτσι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι; 
    Ας υποθέσουμε ότι μαζεύει πάρα πολλές υπογραφές, ας πούμε ένα εκατομμύριο. Νομίζει κανείς ότι ο Σαμαράς ή η Μέρκελ θα σπεύσουν να δεχτούν την απαλλαγή μας απ΄το μνημόνιο; Σίγουρα όχι! Μήπως σύσσωμοι οι 300 βουλευτές, υποκλινόμενοι στις υπογραφές που μαζεύτηκαν, θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο; Οπωσδήποτε όχι! Μήπως το ΚΚΕ θα περιμένει άμεση προκήρυξη εκλογών; Μα έγιναν ήδη!
    Τότε ποιό θα ήταν το καλύτερο πού θα μπορούσε να ελπίζει το ΚΚΕ; Μα φυσικά το δημοψήφισμα!!
    Τότε θα αλλάξει γνώμη; Τι άλλαξε; Δεν θα υπάρχει πιά ο περιβόητος κίνδυνος εγκλωβισμού σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως πριν κραύγαζε το ΚΚΕ;
    Ή μήπως θα κραυγάζει πάλι και θα αρνηθεί το δημοψήφισμα για δεύτερη φορά; !!!
    Ποιό είναι λοιπόν το νόημα της βαθυστόχαστης αυτής επιλογής για συλλογή υπογραφών;
    Μήπως είναι μία επιλογή πού το μόνο που επιδιώκει είναι να θολώσει τα νερά;
    Αποκλείεται!
    Διότι τότε θα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι είναι φθηνοί υποκριτές, υπαλληλίσκοι, τυχοδιώκτες (όπως και όλοι οι άλλοι) και όλοι σίγουρα (!) καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι εντελώς… αδύνατον !!!
    συνέχεια...
    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2012/10/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ !

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ,
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ !!!

    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ !!!

    …ΚAΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ…

    Aναγνώστης Ξυπνητός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση