GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Boρίδης: “Να επιτρέπονται οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας”!

Σάλο έχουν προκαλέσει στην πολιτική σκηνή της χώρας οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικ...

Σάλο έχουν προκαλέσει στην πολιτική σκηνή της χώρας οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, σημείωσε: «Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα, δεν ξέρω ποια είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, αλλά, να το πω διαφορετικά, είναι σαφές ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει εκεί μια διαδικασία αποπληρωμής οφειλών, επομένως πρέπει σιγά-σιγά να μπαίνουμε σε κάποιου είδους ρυθμό… Τώρα αν θα το κάνουμε σε ένα χρόνο, ή θα το κάνουμε σε έξι μήνες, θα το κάνουμε σε 18 μήνες, αλλά κάποια ώρα πρέπει να γίνει».
Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα εξαιτίας της κρίσης και για τους προφανείς λόγους που καταλαβαίνουμε, γιατί τα νοικοκυριά είχαν προγραμματίσει με έναν ορισμένο τρόπο κάποια πράγματα στη ζωή τους και τώρα δεν μπορούν να αποπληρώσουν οφειλές, μπήκαν, θωρακίστηκαν αν θέλετε αυτές οι οφειλές, ώστε να μη μπορεί να γίνει εκτέλεση σε βάρος περιουσιακών στοιχείων σε ό,τι αφορά την πρώτη κατοικία. Αλλά, αυτό οδηγεί σε πάγωμα διαδικασίας αποπληρωμής των δανείων, γιατί τώρα με αυτό τον τρόπο εφόσον κάποιος δε μπορεί να εκτελέσει, ο άλλος δεν πληρώνει. Άρα λοιπόν κατανοητό το ζήτημα της κοινωνικής επίπτωσης, αλλά ταυτόχρονα κάποια ώρα πρέπει να προχωρήσει κι αυτό. Κάποια ώρα πρέπει να αποπληρωθούν οι οφειλές».
Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, έδωσε σκληρή απάντηση προς τον Μ. Βορίδη, υπογραμμίζοντας: «Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι να διακατέχεται από οικονομικό πατριωτισμό».
Σημειώνεται εξάλλου ότι ο κύριος λόγος που επήλθε αυτή η οικονομική κρίση και η χώρα οδηγήθηκε από τους πολιτικούς στην υπογραφή των Μνημονίων ήταν η εξεύρεση κεφαλαίων για τη  στήριξη των τραπεζών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
filologos10.wordpress.com

11 σχόλια

  1. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοξαστε τον........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βοριδη συντομα θα πεσετε,
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ
    θα φορολογηθει αγρια,
    οπως πρεπει δηλαδη,
    η μεγαλη ακινητη περιουσια..
    ακομα και εξω ναχεις τα λεφτα σου
    θα αναγκαστεις να τα φερεις πισω
    για να σωσεις τα ακινητα σου απο την κατασχεση..

    τοτε θα καταλαβεις σκουληκι
    τι σημαινει να χανεις το σπιτι σου,
    και τη ζωη σου ολοκληρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ομοϊδεάτης του ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε επανειλημμένως και μάλιστα μέσα στο κοινοβούλιο πως "οι μόνοι διωκόμενο σ' αυτή τη χώρα είναι οι εργοδότες" και βγήκε πρώτος στη Β΄ Αθηνών στις συνοικίες των εργαζομένων και μικρομεσαίων. Με την ως άνω δήλωσή του ο Βορίδης, έδειξε την επιθυμία του να κατέβει αυτή τη φορά κι αυτός στη Β΄ Αθηνών ως υποψήφιος!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα να παθουν οσοι τους ψηφισαν.θα με θυμηθουν οταν κοιμηθουν σε γεφυρες και σε χαρτοκουτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΜΕ ΤΑ 80 ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΚΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ.ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΓΗ;ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η καθε γενια ελληνων απο το 1821 και μετα σκεφτοταν σκεφτεται δουλικα
    περιμενει να την σωσουν οι πλουσιοι,οι δυνατοι,οι επιτυχημενοι,οι καλοι και αξιοι που σταδιοδρομησαν στο εξωτερικο,
    οι δηθεν μεγαλοι επιστημονες και καθηγητες ανδρεας παπανδρεου,σημιτης,αλογοσκουφης,χριστοδουλακης,στουρναρας,κατι πονηρα κουναβια προβοπουλοι,ζανιαδες,μουρμουρες που κρυβονται και κονομανε
    κατι λαθρεμποροι βαρδινογιανης,μελισανιδης
    κατι νταβατζηδες καρατζαφερηδες και χρυσαυγιτες..

    οσο φοβομαστεκαι σεβομαστε την οικονομικη εξουσια του μαυραγοριτη,
    σωτηρια δεν θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεσάνυχτα θα φύγουν με ελικόπτερα.
    Όλη η Αττική, σήμερα, βράζει από τις δηλώσεις του Βορίδη.

    Προσέξτε μήπως ο λαός τσαντιστεί και σας δημεύσει τις περιουσίες ΟΛΕΣ και σας κρεμάσει στο Σύνταγμα.
    Εσύ και ο Γεωργιάδης 3 χρόνια προκαλείται τους Έλληνες. Οι κατάρες των Ελλήνων πάνω σε εσάς και στις οικογένειες σας. Λεφτά να πιάνεται, σκατά να γίνονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχω καμία διάθεση να υποστηρίξω κανέναν Βορίδη ή βορείδη..
    Αλλά θα έπρεπε να γνωρίζετε πως δεν το λέει ο Βορίδης αυτό για πρώτη φορά.
    Το έλεγε ξεκάθαρα το μνημόνιο 2.
    Οφείλατε να το γνωρίζετε αυτό ΠΡΙΝ τις εκλογές.
    Υ.Γ. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο όσοι ήσασταν υπέρ της διαπραγμάτευσης, ακύρωσης, επαναδιαπραγμάτευσης κ.τ.λ. λεκέδων που σκέφτηκαν οι επιτήδειοι για να παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση