GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Bugatti ανεβάζει τον πήχη της ιπποδύναμης

Η Bugatti δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει τον τίτλο του ταχύτερου μοντέλου, νιώθοντας στην «πλάτη» της, την ανάσα των Ferrari και McL...

Η Bugatti δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει τον τίτλο του ταχύτερου μοντέλου, νιώθοντας στην «πλάτη» της, την ανάσα των Ferrari και McLaren.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα ξένου site που ασχολείται με την αυτοκίνηση, η γαλλική εταιρεία εργάζεται σε μια νέα Veyron Super για την έκθεση της Φρανκφούρτης του 2013.
Θα βασίζεται στη SuperSport, αλλά θα είναι ελαφρύτερη κατά 250 κιλά ενώ θα εξοπλίζεται με μοτέρ 8.0 ή 9.6 λίτρων. Η απόδοσή της θα εκτοξεύεται στους 1.600 ίππους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα!
Αν τα παραπάνω είναι αληθή, τότε το βάρος του οχήματος θα είναι 1,6 τόνους! Δεδομένης της εξωπραγματικής ιπποδύναμης, αυτό σημαίνει ότι σε κάθε κιλά θα αντιστοιχεί ένας ολόκληρος ίππος!
Τέλος, η νέα Veyron θα επιταχύνει στα πρώτα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 1,8 δευτ, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του θα είναι 463 χλμ/ώρα!
Ας ελπίσουμε ότι το δημοσίευμα θα αποδειχτεί αληθινό…
 Η Bugatti ανεβάζει τον πήχη της ιπποδύναμης

1 σχόλιο

  1. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση