GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να βρούμε το CD με τους φοροφυγάδες»

Στο «χαμένο» CD με τη λίστα των Ελλήνων καταθετών αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με δηλώσεις του στους Financial...

Στο «χαμένο» CD με τη λίστα των Ελλήνων καταθετών αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με δηλώσεις του στους Financial Times.
«Έμαθα για πρώτη φορά την ύπαρξή του την προηγούμενη εβδομάδα από τις εφημερίδες… αλλά εάν το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να το εντοπίσει, τότε θα ζητήσουμε από τους Ευρωπαίους εταίρους μας ένα άλλο αντίγραφο» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας στην εφημερίδα τονίζοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για το CD που περιέχει τα ονόματα των περίπου 2.000 Ελλήνων με καταθέσεις σε υποκατάστημα της HSBC στη Γενεύη και έχει «εξαφανιστεί» από το αρχείο του ΣΔΟΕ.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι έλαβε το CD το 2010, από την Christine Lagarde, που ήταν τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.
«Παρατήρησα τα μεγαλύτερα ποσά και έστειλα τα ονόματα να ΣΔΟΕ για έλεγχο. Μου είπαν ότι τα προκαταρκτικά ευρήματα έδειξαν προβλήματα με τις φορολογικές δηλώσεις, έτσι έδωσα ΣΔΟΕ όλη τη λίστα για να συνεχίσει», ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου στους FT.

2 σχόλια

  1. DVD ΗΤΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CD ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόψτε τις μαλακί@@ ρε!
    Δεν είναι μέσα στη λίστα ο Καρχιμάκης!... του το επιβεβαίωσε κι ο ΠΑΣΟΚος Διώτης!

    Ωραίος ο Κλουζώ!
    Εδώ ο Άκης απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντία όταν έχει πιαστεί με τα χέρια μέσα στο σακί. Ο Κλουζώ προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι τίμιος.

    Καρχιμακιστάν έχει φτιάξει στην Κρήτη.



    Τώρα θυμήθηκε ότι είναι ντροπή να σπιλώνονται άνθρωποι".
    Ας ζητήσει λοιπόν μια συγγνώμη από αυτούς ( του χιλιάδες )
    που τόσα χρόνια που λάσπωνε ο ίδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση