GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμόρφωσις: Έκθεση Σχεδίων της Cim Thomakos...

Η “Μεταμόρφωσις”, είναι μία έκθεση σχεδίων της Cim Thomakos, που θα εκτίθενται στην Γκαλερί του Θεάτρου του ACS 1 - 12 Οκτωβρίου, 2012. ...

Η “Μεταμόρφωσις”, είναι μία έκθεση σχεδίων της Cim Thomakos, που θα εκτίθενται στην Γκαλερί του Θεάτρου του ACS 1 - 12 Οκτωβρίου, 2012. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Το 1995-96, κατά την διάρκεια μίας εκτεταμένης πρακτικής σχεδιασμών φυτών και φυτικών μορφών ζωής, η κα. Thomakos άρχισε να μελετά σε βάθος, τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί εξελλίσσονται και αλλάζουν μορφή.
Αυτά τα έργα αντιπροσωπεύουν όχι μόνο την μεταμόρφωση των οργανισμών αυτών, αλλά και τις μεταμορφώσεις της καλλιτέχνιδος και των έργων της.
Η Cim Thomakos διδάσκει Εικαστικές Τέχνες στο ACS Athens από το 1980. Έχει δημοσιεύσει βιβλία (σαν συγγραφέας και εικονογράφος). Έργα της έχουν εκτεθεί στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση