GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει νέο σπορ-crossover η Audi

Η Audi παρουσίασε πρόσφατα το Quattro concept, το οποίο αποτελεί ένα πρωτότυπο σπορ μοντέλο του μέλλοντος και σύμφωνα με τη γερμανική ...

Η Audi παρουσίασε πρόσφατα το Quattro concept, το οποίο αποτελεί ένα πρωτότυπο σπορ μοντέλο του μέλλοντος και σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα δε θα φτάσει ποτέ στη γραμμή παραγωγής.
Σε αντίθεση, η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να ρίξει το βάρος της σε ένα νέο σχέδιο, σχετικά με ένα νέο σπορ μοντέλο με crossover χαρακτήρα, ανταγωνιστή του νέου Range Rover Evoque. Το νέο πρωτότυπο μοντέλο είναι πιθανόν να ονομαστεί Q-Coupe και η σχεδίασή του θα είναι πολύ ιδιαίτερη και επιθετική.
Επίσης, η πλατφόρμα θα είναι δανεική από το Audi Q2 και θα εφοδιάζεται με ένα 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με αυτόματο κιβώτιο S-tronic 7 σχέσεων. Τέλος, θα εξοπλίζεται και με προαιρετική 4κίνηση, αφού είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των σημερινών crossover.
Πηγή: Autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση