GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτάβια έσωσαν αγόρι με σύνδρομο Down

Ένα 10χρονο αγόρι από το Hackleburg της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ, που είχε χαθεί στο δάσος για περισσότερες από 18 ώρες, επιβίωσε με τη βοήθει...

Ένα 10χρονο αγόρι από το Hackleburg της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ, που είχε χαθεί στο δάσος για περισσότερες από 18 ώρες, επιβίωσε με τη βοήθεια… κουταβιών που το κράτησαν ζεστό!
Ο Kyle Camp εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης. Οι γονείς του τον αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι κάλεσαν την αστυνομία.
Δεκάδες εθελοντές και οι αρμόδιες αρχές έκαναν ολονύχτιες έρευνες για το αγόρι και στην προσπάθειά τους τούς βοήθησαν και πυροσβέστες από τις γύρω περιοχές.
Την περιοχή «χτένιζε» από αέρος και στρατιωτικό ελικόπτερο.
Την περιοχή γύρω από το σπίτι των Camp καλύπτει πυκνό δάσος αλλά οι αρχές πίστευαν πως το αγόρι δεν θα είχε φτάσει πολύ μακριά.
Τελικά την Τετάρτη το πρωί, έπειτα από 18 αγωνιώδεις ώρες, δύο διασώστες ακολούθησαν τον σκύλο της οικογένειας Camp κατά μήκος ενός μικρού ποταμού και μέσα σε πυκνούς θάμνους και βρήκαν τον μικρό κουλουριασμένο με τέσσερα κουτάβια!
«Άκουσα τα σκυλιά να γαυγίζουν και ακολούθησα το σκύλο της οικογένειας. Ήταν μέσα στο ποταμάκι, σε απόσταση περίπου 1,5 μιλίου», δήλωσε μία από τους διασώστες.
Το αγόρι ήταν βρεγμένο και είχε χάσει τα παπούτσια του. Τα κουτάβια τον είχαν κρατήσει ζεστό κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι αρχές εκτιμούν πως ο Kyle, που πάσχει από σύνδρομο Down, ακολούθησε τα κουτάβια στο ποτάμι και τελικά χάθηκε.
Δείτε το βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση