GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτιά Ομπάμα σε παγκόσμια δημοσκόπηση του Economist

Την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών παγκοσμίως φαίνεται πως έχει κερδίσει ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργεί...

Την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών παγκοσμίως φαίνεται πως έχει κερδίσει ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργεί η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Economist το 79,55% θεωρεί πως ο Αμερικανός Πρόεδρος θα είναι για μία ακόμη θητεία ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου».
Η «Παγκόσμια ψήφος» του Economist δίνει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη του πλανήτη να ψηφίσει για τον επόμενο Αμερικανό Πρόεδρο. Άλλωστε, σύμφωνα με το περιοδικό, η εκλογή του έχει παγκόσμιες επιπτώσεις. Μέχρι στιγμής, τα τρία τέταρτα των αναγνωστών του Economist.com προτιμούν τον Ομπάμα, ενώ ο αντίπαλος του, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Μιτ Ρόμνεϊ, φαίνεται να έχει φανατικούς υποστηρικτές κυρίως σε Ασία και Αφρική.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Ομπάμα κερδίζει την πρωτιά και στην Ελλάδα με ποσοστό 78,95% έναντι 21,05% που θεωρεί ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ θα αναδειχθεί νικητής των εκλογών.
Η θέση των μη-Αμερικανών ψηφοφόρων για τις επερχόμενες εκλογές είναι σαφής. Όμως, για εκείνους οι οποίοι θα καθορίσουν πραγματικά το εκλογικό αποτέλεσμα στις 6 Νοεμβρίου, είναι μία μάχη στήθος με στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση